Prima soţie l-a lăsat lefter pe Antonio Banderas după un proces de 8 zile. Se luaseră după numai 6 luni

1 shutterstock 1400810069 jpg jpeg

În ciuda unei cariere reuşite de aproape 4 decenii, Antonio Banderas a avut mult de suferit în viaţa personală. Starul, divorţat de două ori, a fost împovărat de relaţii tumultuoase şi a avut mult de pierdut din punct de vedere financiar.

Antonio Banderas şi-a asigurat locul printre cele mai mari vedete de la Hollywood. De la „Masca Zorro‟ până la franciza „Shrek‟, actorul de origine spaniolă a lăsat o amprentă de neşters atât în filmele de acţiune, cât şi în cele de animaţie. Cu o mulţime de nominalizări la marele premii, Banderas a surprins plăcut mereu cu interpretările sale ieşite din comun. Actorul a primit recent prima nominalizare la Oscar la aproape 40 de ani din carieră. În privinţa vieţii personale, este mai cunoscută căsnicia sa cu Melanie Griffith spre deosebire de prima căsătorie, aceea cu actriţa Ana Leza, femeia de care ţi-a legat destinul la vârsta de 27 de ani şi care l-a şi lăsat falit, după ce au împărţit totul aproape 9 ani.

Banderas: „A fost o afacere‟

După numai şase luni de întâlniri, Antonio Banderas şi Ana Leza s-au decis să se căsătorească spre surprinderea tuturor. Ceea ce a început pentru prima dată ca o relaţie profesională, Leza fiind traducătoarea lui de limbă engleză, a înflorit rapid într-o poveste de dragoste. „M-a ajutat să traduc scenariul pentru „Regii mamboului” şi mi-a dat multă încredere. Fără ea n-aş fi obţinut rolul‟, a spus Banderas pentru publicaţia Vanity Fair, arătându-şi recunoştinţa. Leza a subliniat: „Era esenţial să-l însoţesc în Statele Unite ale Americii, deoarece el nu vorbea deloc în limba engleză, iar eu vorbesc fluent‟.

Cuplul, care a şi jucat împreună în mai multe rânduri, a ajuns la divorţ în 1996. În urma divorţului, Leza şi-a rezervat dreptul asupra casei în valoare de 3,4 milioane de euro şi a cerut pensie alimentară lunară în valoare de 12.000 de euro, precum şi 50% din câştigurile provenite din filmele lui Banderas în timpul căsătoriei lor, inclusiv câştigurile pentru filmul reprezentativ din 1994 „Interviu cu un vampir‟.

Banderas a vorbit despre „cele opt zile de proces”, menţionând că „a fost o afacere. Judecătorul a vrut să ştie numai cât de mult va plăti partenerul. A fost ca şi cum te prind de picior, te scutură bine şi când nu mai au deloc sânge de supt, te lasă. Asta mi-au făcut ei‟.

Actorul s-a recăsătorit la fel de fulgerător, în anul divorţului

După divorţ, s-a dezvăluit că Ana Leza a părăsit cariera de actriţă şi s-a căsătorit, în anul 2000, cu Dharma Villareal, un documentarist de origine mexicană, cu care are o căsnicie de aproape 21 de ani. Cu caracter nomad, cuplul a locuit la Madrid, apoi la Los Angeles şi Abu Dhabi, terminând prin a se stabili în South Fallsburg, o localitate din statul New York.

Cei doi au devenit entuziasmaţi de lumea meditaţiei şi mai târziu au aderat la organizaţia mistică de origine hindusă Siddha Yoga Meditation. Cuplul şi-a redenumit fiicele Clara María şi Sofia Macarena cu nume hindi: Clara Priya şi Sophia Sindhu.

Cât despre Banderas? Actorul s-a căsătorit cu actriţa Melanie Griffith în acelaşi an în care a divorţat de Leza. Cuplul a avut o fiică, Stella del Carmen. Şi această căsnicie s-a destrămat. După 20 de ani, cei doi s-au despărţit pe cale amiabilă în urma unui „divorţ prietenos‟, după cum l-au numit ei. Griffith a dezvăluit: „Nu am dat vina pe Antonio, nici pe căsătoria noastră. Îl iubesc şi o voi face mereu‟.

Melanie Griffith s-a luptat cu dependenţele de la 10 ani

Actriţa a început să bea vin la 10 ani şi a început încet să se bazeze pe cocaină şi alcool pentru a umple un gol. „Nu am fost niciodată iubită necondiţionat‟, a mărturisit ea.

Dependenţa ei s-a intensificat cu timpul. Obişnuia să bea în secret şi să  consume droguri în timpul filmărilor. Momentul de cotitură a venit atunci când a apărut pe platou prea beată pentru a coborî nişte scări. Filmările s-au oprit şi, a doua zi, asistentul regizor Mike Haley i-a cerut să plătească 80.000 de dolari pentru a acoperi costurile de producţie pierdute. Trei săptămâni mai târziu, actriţa a intrat în reabilitare.

Griffith a recidivat şi a revenit la reabilitare în 2000. De data aceasta, copiii ei au fost catalizatorii, după cum a spus într-un interviu oferit în acel an: „Am început să iau pastile pentru durere când m-am rănit la genunchi la schi şi am continuat să le iau. Copiii ştiau. Dakota şi Stella m-au certat pe asta‟. Pe de altă parte, Griffith a fost mereu sigură că putea echilibra perfect dependenţa cu maternitatea: „Eram o mamă bună. Nu eram o persoană beată pe podea. N-am făcut nişte lucruri pe care probabil ar fi trebui să le fac, dar am fost alături de copiii mei". Griffith a intrat în reabilitare pentru a treia oară în 2009 şi, în 2015, a sărbătorit cinci ani în care n-a mai avut probleme cu alcoolul şi drogurile.

FOTO: Shutterstock, Instagram/fotoseneltiempo



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg