Prin ce schimbări trece Regina Elisabeta a II-a de când se confruntă cu probleme de sănătate

1 regina elisabeta jpg jpeg

Fiind cel mai longeviv monarh din lume, Regina Elisabeta a II-a este obişnuită să facă lucrurile după propriile reguli. Însă, de curând, Majestatea Sa a fost nevoită să accepte o serie de schimbări în rutina ei, din cauza problemelor de sănătate cu care aceasta se confruntă.

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a fost internată în spital, pentru o noapte, pe 20 noiembrie, unde a fost supusă unor controale medicale, după ce şi-a anulat o vizită în Irlanda de Nord. În urma acestui episod, medicii i-au recomandat Majestăţii Sale o perioadă de odihnă, de două săptămâni, timp în care nu va onora vizitele oficiale pe care le avea programate, aşa cum a anunţat Palatul Buckingham.

De asemenea, în tot acest timp, ea are voie să facă sarcini uşoare, cum ar fi trimiterea unor mesaje video şi participarea la conferinţele online. Regina va sta două săptămâni acasă, iar în această perioadă, medicii o va evalua pentru a-i spune care este cel mai bun moment pentru a-şi continua îndatoririle publice.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a aruncat cu pantofi după Prinţul Philip. Întâmplarea a fost filmată şi ţinută secret în arhive

Boris Johnson a spus că a vorbit cu Majestatea Sa şi pare că se află, în acest moment, într-o formă bună: „Pare într-o formă foarte bună. Doctorii ei i-au spus că trebuie să se odihnească şi cred că trebuie să respectăm şi să înţelegem asta. Cred că toată ţara îi doreşte tot binele‟, a spus premierul Marii Britanii.

De asemenea, pe lângă recomandările medicilor, Regina trebuie să accepte şi alte schimbări la care nu s-ar fi aşteptat, în urmă cu câteva luni. Despre ce este vorba?

Potrivit The Telegraph, Majestatea Sa nu va mai participa singură la evenimentele oficiale şi va fi întotdeauna însoţită de un al membru al familiei. Asta pentru că, dacă trebuie să îşi anuleze participarea la eveniment din cauza stării de sănătate, celălalt membru al familiei va putea fi în continuare prezent la întâlnirile pe care Regina trebuia să le onoreze.

Daily Mail a relatat că, în această perioadă, Regina nu îşi mai plimbă nici câinii, aşa cum obişnuia să o facă zilnic. Potrivit publicaţiei, prietenii şi familia ei cred că plimbările zilnice cu câinii erau pentru ea „un tonic‟ şi o ajutau să îşi menţină sănătatea.

Citeşte şi: TOP cei mai bogaţi membri din familia regală britanică. Câţi bani are, de fapt Regina Elisabeta? Dar Kate Middleton? 

De asemenea, la începutul acestei luni, Regina a fost sfătuită de către medici să renunţe la băutura ei zilnică preferată, mai exact la martini. I s-a recomandat această schimbare, pentru a fi cât mai sănătoasă ca să îşi respecte programul încărcat: „Nu este chiar mare lucru pentru ea, dar pare puţin nedrept că în această etapă a vieţii ei, trebuie să renunţe la una dintre puţinele plăceri‟, a spus un prieten de familie, pentru Vanity Fair.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg