Priyanka Chopra şi secretul frumuseţii sale. Foloseşte trei ingrediente naturale

39234627 10160894512110691 7374046766594785280 o jpeg

Este una dintre cele mai frumoase vedete care au apărut în lumina reflectoarelor în ultimii ani. Este un model de succes care are apariţii demne de invidiat pe covorul roşu. Este frumoasă de pică şi Mama Natura a fost darnică cu ea. Dar modelul Priyanka Chopra are câteva trucuri pentru a arăta bine.

Priyanka Chopra şi secretul frumuseţii sale îţi sunt acum la îndemână. Vedeta a mărturisit că are grijă de tenul ei cu ingrediente pe care şi tu le ai în bucătărie. Probabil nu ţi le pui pe ten, dar sigur le ai.

Vedeta a mărturisit că are grijă de pielea corpului şi de păr cu ulei de cocos. Îl foloseşte în mod regulat. Priyanka Chopra mai foloseşte pentru chipul ei şi turmenic sau iaurt. Aceste două ingrediente pot fi amestecate pentru o mască de faţă care ţine coşurile şi ridurile la distanţă.

Ulei de cocos

image

În primul rând, uleiul de cocos este unul dintre cele mai hrănitoare uleiuri. Să nu mai vorbim de faptul că are un miros extraordinar. Actriţa a folosit dintotdeauna uleiul de cocos pentru hidratarea tenului şi a pielii, dar şi pentru a-şi accentua luciul buclelor.

Turmenic

image

Acest ingredient minune este folosit de Priyanka pentru măştile pe care le pregăteşte acasă. Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene care ajută la calmarea iritaţiilor şi dispariţia acneei. Nu-i de mirare că tenul ei este întotdeauna atât de curat.

Iaurt

image

Modelul adaugă şi acest produs în măştile sale. Acidul lactic previne formarea ridurilor, elimină celulele moarte şi închide porii.

Sursa: one.ro



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg