Trucurile de frumuseţe ale starurilor

1 46760 original jpg jpeg

Deşi cheltuiesc uneori sume uriaşe pentru înfrumuseţare, vedetele folosesc şi trucuri puţin costisitoare,dar de mare efect. Iată şapte dintre ele. Foloseşte-le şi tu, chiar dacă nu trebuie să defilezi pe covorul roşu!

Jessica Biel şi gomajul dulce

Actriţa îşi prepară propriul gomaj dintr-o linguriţă de zahăr grunjos amestecat cu gelul de duş obişnuit. Este uşor de preparat,natural şi foarte plăcut!

Teri Hatcher şi baia franţuzească

„Nevasta disperată” are soluţia perfectă pentru relaxare:toarnă un pahar de vin roşu în cadă,adaugă câteva petale de trandafir şi se relaxează 20 de minute în apă călduţă. Ce metodă de relaxare mai bună după o zi încărcată?

Blondul veneţian al lui Nicole Kidman

Pentru a da părului său reflexe roşiatice, starul adaugă în apa cu care îşi limpezeşte părul suc de afine. O idee absolut originală şi de efect!

Jessica Alba îşi fardează părul

Actriţa foloseşte fard de pleoape pentru a-şi masca rădăcinile părului. Deşi nu poate fi folosit zi de zi, trucul este perfect pentru zilele în care are vreo şedinţă foto. Trebuie să recunoaştem că este o găselniţă absolut inspirată!

Tyra Banks şi zaţul de cafea

Top modelul este adepta gomajului cu zaţ de cafea. Nimic nu este mai eficient contra celulitei. Şi mai uşor de procurat, am putea adăuga.

Eva Herzigova şi masca de argilă

O dată pe soptămână,manechinul găseşte timp pentru aplicarea unei măşti cu argilă pe întregul corp. O lasă să acţioneză cinci minute,apoi masează pielea cu o mănusă specială. La final,aplică ulei de migdale. Nici nu-i de mirare că are o piele atât de frumoasă!

Naomi Campbell şi uleiul de măsline

Top modelul are un păr fragil din cauza deselor schimbări la care este supus pentru prezentările de modă sau pentru şedinţele foto la care participă. Pentru a contracara acest lucru, Naomi aplică pe păr o mască cu ulei de măsline şi o lasă să acţioneze o oră înainte de a-l clăti.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg