Probleme în paradis! Mama lui Paris Hilton, furioasă pe ginerele său. L-a poreclit „caracatiţă‟

1 kathy hilton jpg jpeg

La finalul anului trecut, Paris Hilton, moştenitoarea Imperiului Hilton, s-a căsătorit cu mare fast cu antreprenorul Carter Reum. Deşi a fost una dintre cele mai frumoase nunţi din istorie, mama lui Paris, Kathy, s-a simţit jignită de către Carter, în perioada pregătirilor!

Pe 25 noiembrie, Paris Hilton s-a căsătorit cu antreprenorul Bel Air, într-o ceremonie fastuoasă. A fost una dintre cele mai aşteptate nunţi din istorie, mai ales că se ştiau deja pretenţiile luxoase ale moştenitoarei Hilton. Totul a ieşit perfect, aşa cum Paris şi-a dorit, însă nu perfectă a fost şi relaţia lui Kathy Hilton, mama lui Paris, cu viitorul ei ginere. Kathy a fost atât de supărată pe el, încât l-a poreclit „caracatiţă‟.

De curând, Kathy Hilton a vorbit despre neînţelegerile pe care le-a avut cu noul său ginere în timpul planificării nunţii sale, Paris Hilton. Potrivit ei, Carter s-ar fi implicat prea mult în planificarea nunţii sale cu Paris. În timpul unei apariţii televizate la „The Tonight Show‟, cu Jimmy Fallon, Katy i s-a adresat lui Carter cu „caracatiţă‟ sau „groomzilla‟, porecle pe care le foloseşte pentru Carter.

Paris Hilton, în apărarea soţului

Confuz, gazda emisiunii, Jimmy Fallon, a întrebat-o de ce îi spune aşa. „Pentru că are mâinile în toate. M-a jignit... El suna la prăjituri. El chema trupa. El chema organizatorul de petreceri. El suna la hoteluri, la tot…‟. Mama lui Paris Hilton a adăugat că el nu trebuia să se implice atât de mult în planificare, deşi Carter însuşi era mirele: „Chiar el a ales invitaţiile de nuntă‟, a spus ea nervoasă. 

În urma declaraţiilor mamei sale, Paris a sărit în apărarea soţului ei, spunând că este „foarte responsabil şi foarte organizat‟.

Fanii vor putea vedea planificarea nunţii lor în noul lor reality show „Paris In Love‟. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg