Produsele care afectează pielea când sunt aplicate prea mult timp

1 72981 original jpg jpeg

Anumite produse cosmetice pot avea beneficii foarte bune pe termen scurt, dar ar putea sfârşi prin a fi cu adevărat dăunătoare pentru piele dacă sunt folosite prea mult timp.

Crezi că utilizarea excesivă a rujului te poate ajuta să arăţi atractiv? Acest lucru este total greşit. Da,o culoare roşie arată atractiv pe buze,dar le poate afecta în mai multe moduri. Nu doar rujul poate avea un efect negativ,ci şi alte produse cosmetice. Acestea pot afecta pielea şi,de aceea,nu trebuie folosite pe termen lung.  

Iată lista cu produsele de frumuseţe care nu ar trebui să aibă o utilizare excesivă.Peria sau buretele de baie

Fiecare dintre noi foloseşte peria sau buretele de baie deoarece ajută la curăţarea corpului,dar utilizarea excesivă a aceluiaşi poate duce la iritaţii pe piele. Perii periei sunt grei şi,prin urmare,poate duce la uscarea pielii şi la inflamaţie. Încearcă să le schimbi mai des.

Citeşte şi:Evită să mai pui aceste ingrediente pe faţă!

Şamponul uscat

Şamponul uscat este cea mai bună alternativă pentru menţinerea scalpului uscat şi sănătos. Dacă nu vrei să speli părul cu şampon normal,apelează la cel uscat doar când nu ai avut timp să speli părul şi s-a îngăşat.

Primerul pe bază de silicon

Acest tip de primer este unul dintre cele mai bune produse de frumuseţe,care ajută la acoperirea imperfecţiunilor pielii. Dar folosirea zilnică poate fi extrem de dăunătoare pentru piele,deoarece siliconul pe care-l conţine împiedică deschiderea porilor,apărând astfel coşurile şi acneea.

Rujul lichid

Rujul lichid este una dintre cele mai mari revoluţii în lumea frumuseţii de astăzi,dar utilizarea excesivă şi pe termen lung poate duce la afectarea sănătăţii buzelor. Acestea se pot usca şi îmbolnăvi. Dar dacă nu poţi renunţa la el,atunci aplică pe buze seara ulei esenţial de nucă de cocos.

Citeşte şi:Fii frumoasă fără machiaj în 5 paşi!

Protecţia solară cu vitamina A

Potrivit ultimelor studii,trebuie evitată folosirea protecţiei solare cu vitamina A,deoarece expunerea la soare îndelungată poate duce la dezvoltarea cancerului de piele. De exemplu,retinolul care este folosit de obicei în cremele de noapte,nu este niciodată pus în cele de zi,pentru că nu trebuie să fie expus la soare.

Sursă+credit foto:www.boldsky.comRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg