Remedii naturale care te scapă imediat de cearcăne

1 71696 original jpg jpeg

Te-ai săturat să vezi în fiecare dimineaţă cearcănele de sub ochi? Fără îndoiala că da, pentru că sunt inestetice. Şi, pentru că vrei să scapi de ele dar nu ştii care este cea mai eficientă soluţie, iată câteva remedii, care sunt uşor de aplicat şi foarte ieftine.

Aceste remedii vor ajuta la diminuarea aspectului cearcănelor de sub ochi,dar nu le vor elimina complet. Dacă există probleme de sănătate,este important să se discute cu medicul înainte de aplicarea lor.

Remedii naturale şi eficiente care diminuează cearcănele. Cele mai comune cauze ale apariţiei cearcănelor:

Înainte de a apela la un tratament,este important să se ştie cine şi ce le cauzează. În acest fel,vor fi necesare anumite modificări în stilul de viaţă,care vor ajuta la diminuarea cearcănelor.Principalele cauze sunt:-Deteriorarea pielii;-Alergiile;-Genetic;-Lipsa somnului;-Retenţia de lichide.

Remedii naturale şi eficiente care diminuează cearcănele. Iată care sunt:

Sunt câteva remediinaturale care pot fi preparate acasă,chiar de tine,care reduc temporar cearcănele de sub ochi.

Remedii naturale şi eficiente care diminuează cearcănele. Castravetele

Unul dintre cele mai bune remedii pentru cearcăneeste castravetele,datorită proprietăţilor astringente pe care le conţine. De asemenea,ajută la albirea culorii pielii,stimulează circulaţia sângelui către zona sensibilă a ochilor,şi reduce aspectul cearcănelor.

Ce trebuie să faci:

Taie un castravete felii şi pune-le 5 minute în frigider. Apoi,le aplici pe ochi şi le laşi să acţioneze 10-15 minute,după care clăteşti cu apă caldă.

Remedii naturale şi eficiente care diminuează cearcănele. Plicurile de ceai verde

Pe lângă faptul că este bogat în antioxidanţi,ceaiul verdeare şi proprietăţi antiinflamatorii,care ajută la reducerea cearcănelor şi pungilor de sub ochi.

Ce trebuie să faci:

Pune într-o cană apă fierbinte,în care pui 2 plicuri de ceai verde. Le laşi 10 minute,după care le scoţi şi le pui pe o farfurie,pe care o depozitezi în frigider pentru 30 de minute.  Apoi aplici pe ochi câte un plic şi le laşi să acţioneze 15 minute. Repetă acest tratament de două ori pe zi.

Remedii naturale şi eficiente care diminuează cearcănele. Lapte

Laptele conţine acid lactic care ajută la catifelarea şi hidratarea pielii de sub ochi. Este o sursă de proteine,enzime,aminoacizi şi antioxidanţi,care ajută la repararea pielii şi regenerarea celulelor. Compresele cu lapte sunt cel mai bun remediu pentru diminuarea cearcănelor de sub ochi.

  Ce trebuie să faci:    

Înmoie două dischete de bumbac în lapte rece,de la frigider. Pe aplici pe ochi şi le laşi până discheta se usucă. Repeţi acest mic tratament de 3 ori pe zi.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg