Rezoluţiile celebrităţilor de Anul Nou. Ce şi-a dorit Marilyn Monroe, dar Jennifer Lopez?

1 vedete jpg jpeg

Când vine vorba de rezoluţiile pentru Anul Nou, vedetele îşi stabilesc întotdeauna obiective precise. Dacă eşti în căutare de inspiraţie, aici vei găsi câteva planuri înţelepte ale vedetelor!

Stabilirea obiectivelor pentru Noul An este o practică pe care multe celebrităţi obişnuiau să o facă şi o tradiţie care încă se respectă. Se spune că este bine să îţi trasezi câteva obiective precise pentru anul care urmează, pentru a şti cu exactitate ce ai de făcut în anul următor, iar în acest fel, nu te vei abate de la îndeplinirea lor. Cu toţii ne dorim să avem parte de un an mai bun, iar această strategie te-ar putea ajuta în acest sens. Iată care au fost planurile celebrităţilor, de-a lungul timpului!

Marilyn Monroe. Jurnalul lui Mailyn Monroe din 1955 începe cu o listă de obiective pentru care ea spunea că „trebuia să facă tot efortul pentru a le îndeplini‟. Ea a notat în jurnal faptul că îşi dorea să frecventeze toate cursurile la care era înscrisă şi să se distreze atât cât poate.

James Stewart. În 1941, starul de la Hollywood a luat decizia să nu mai încerce să ia în greutate. El nota: „Oricât m-aş sătura cu lapte, unt şi ouă, vreau să fiu subţire ca o fasole. Aşa că acum o să mănânc ce îmi place‟.

Paul Newman. Actorul a avut o rezoluţie specială, pentru anul 1888. El a declarat pentru Entertainment Weekly: „Voi sări în râul care trece prin curtea noastră, în fiecare dimineaţă. De ce? Doar pentru a-mi porni inima‟.

Meghan Markle. Vedeta a scris pe blogul ei, în anul 2016: „Rezoluţia mea de Anul Nou este să las loc magiei. Să-mi fac planuri noi şi să fiu bine, chiar dacă nu se vor îndeplini. Să-mi stabilesc obiective şi să fiu deschisă la schimbări‟.

Jennifer Lopez şi-a îndemnat urmăritorii de pe Instagram, la începutul anului 2019, să îndrăznească să fie îndrăzneţi: „Fii îndrăzneţ, fii distractiv, fii amabil, fii curajos, fii de încredere, fii dedicat şi fă tot ce îţi face inima să cânte şi spiritul să înalţe. Fii necruţător în urmărirea pasiunilor tale‟.

Kourtney Kardashian. În 2015, vedeta a spus că îţi doreşte pentru noul an să trăiască mai mult în prezent şi mai puţin pe telefon.

Nick Jonas a mărturisit în anul 2017, pentru Forbes că în 2018 îşi doreşte să trăiască cu adevărat: „Vreau să continui să muncesc din greu, dar vreau şi să mă asigur că voi avea timp liber pentru a-mi trăi viaţa. Este vorba despre timp liber şi despre un vin grozav‟.

Britney Spears a spus că în anul 2009 îşi doreşte să înveţe cum să fie mai fericită: „Dorinţa mea este să nu-mi mai fac atâtea griji, pentru că eu îmi fac griji tot timpul. Şi să învăţ cum să fiu mai fericită‟.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg