Rihanna şi Sia în concert la Bucureşti

1 68262 original jpg jpeg

Rihanna va concerta pentru prima dată în România, ţara nostră fiind inclusă în turneul artistei care a început din America.

Concertul va avea loc pe data de 14 august 2016,în Piaţa Constituţiei,iar evenimentul este organizat de Marcel Avram împreună cu D&D East Entertainment.

Turneul care se numeşte „The Anti World Tour 2016” a început în toamna anului trecut în America şi continuă şi pe parcursul acestui an. Rihanna va prezenta la Bucureşti noul său album numit Anti,fiind o producţie 2016,şi unde artista va cânta mega hiturile Umbrella,Rude Boy,Four Five Seconds şi We Found Love.

Fanii artistei vor avea parte de un mare show,bucurându-se pentru prima dată de prezenţa ei în România,care va fi una de neuitat. Este cea care a cucerit întreaga planetă,încă de la începuturile ei.

Cântăreaţa din Barbados a debutat în anul 2005 prin lansarea discului single „Pon de Replay” care a ocupat o poziţie secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Acum este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală,având peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internaţional,şi la vârsta de 28 de ani,a intrat în topul celor mai bine vânduţi artişti din lume. În acest top se regăsesc nume precum The Beatles,Elvis Presley şi Michael Jackson. În plus,artista are câştigate 8 premii Grammy,8 premii AMA (American Music Awards),dar şi 23 de premii Billboard.

Sia ne-a cucerit prin vocea ei,fiind autoarea mai multor hituri precum „Chandelier”,„Elastic Heart” şi „Alive”. Sia are şi hituri solo,dar şi piese compuse de ea pentru marii artişti. Christina Aguilera,Eminem,David Guetta,Shakira,Katy Perry,Jessie J,sunt câţiva dintre ei.

Artista a avut o colaborare cu David Guetta pentru melodia „Titanium”,care s-a clasat în primele poziţii în Billboard Hot 100,şi în plus,a fost nominalizată de 4 ori la premiile Grammy.

Credit foto:www. facebook.comRecente

cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg