Rihanna va debuta în modă

6 53066 original jpg jpeg

Cântăraţa Rihanna îşi va face debutul în modă printr-o colecţie proprie, realizată pentru brandul River Island, pe care o va prezenta pe 13 februarie, în timpul Săptămânei Modei de la Londra (LFW).

Artista a colaborat cu celebrul brand britanic River Island pentru o primă colecţie pe care artista o va prezenta oficial publicului în cadrul celui mai prestigios eveniment de modă din Marea Britanie şi unul dintre cele mai importante din lume,ce va avea loc în perioada 15-19 februarie.

Rihanna îşi va prezenta colecţia de haine şi accesorii pentru sezonul primăvară/vară 2013 în faţa unui public din care vor face parte atât fani de-ai săi,cât şi reprezentanţi media şi critici de modă.

Pe 16 februarie îşi vor mai prezenta creaţiile nume celebre precum Antipodium,Jasper Conran,John Rocha,Julien Macdonald şi Moschino Cheap And Chic.

Născută şi crescută în Barbados,Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. De la debutul ei din 2005,cântăreaţa a lansat un album în fiecare an,cu excepţia anului 2008.

Cel mai recent material discografic al ei,intitulat Unapologetic,a ajuns pe primul loc în topul american şi include single-ul Diamonds,care se bucură de mare succes.

Potrivit revistei Forbes,Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume,obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg