Rita Mureşan s-a îngrăşat 30 de kilograme. Una dintre cele mai frumoase femei din România, de nerecunoscut!

1 83521 original jpg jpeg

Rita Mureşan, una din cele mai frumoase femei din România, este de nerecunoscut după ce s-a îngrăşat aproximativ 30 de kilograme. Se pare că problemele pe care le-a întâmpinat fosta Miss România în ultimii ani au copleşit-o şi nu mai reuşeşte să-şi ţină greutatea în frâu.

Creatoarea de modă a fost invitată la Antena 1, unde a vorbit despre faptul că este vegetariană, dar şi de problemele pe care le are cu greutatea.

"Eu mănânc pâine doar cu alimente pe care nu pot să le mănânc altfel, cum sunt zacusca şi vinetele. Ardeiul este cel mai bun prieten al meu. Am trecut în 2014 printr-un şoc emoţional, care m-a făcut să pierd multe kilograme, şi apoi prin altul, care m-a făcut să iau foarte multe. Eu nu-mi mai înţeleg organismul. Sunt mulţumită că sunt sănătoasă. Eu nu am nicio boală, nu iau nicio pastilă. Grăsimea nu este sănătate, pentru că îţi dă încetinire. Tata este antrenor de handbal, dar l-a mine nu s-a moştenit. Eu nu fac sport. Nu este o delăsare. Este o redirecţionare a eforturilor mele către altceva. Singurul lucru pe care aş putea să-l mai fac este să nu mai beau alcool, dar hai să fim serioşi!", a spus Rita Mureşan la Antena 1.

image

În 2014, fosta Miss România cântărea doar 65 de kilograme, după ce reuşise să slăbească spectaculos, fără a ţine o cură de slăbire. În ultimii ani, Rita Mureşan a pierdut lupta cu kilogramele.

„Acum am 46 de ani. Eram slabă acum patru ani, iar de atunci şi până acum s-au schimbat multe. Am ţinut multe diete care nu au dat rezultate. Dar, la vârsta mea, nu mă mai interesează cum arăt. Nu mai sunt în stare să ţin dietă şi să-mi măsor mâncarea. Mai ales că eu sunt vegetariană“, a spus Rita Mureşan.

image

Rita Mureşan a câstigat titlul „Miss Romania Top Model" în 1993, când avea doar 19 ani. Concursul i-a schimbat complet cursul vieţii. După facultate ar fi vrut să devină procuror criminalist, însă a ramas fascinată de lumea modei, de care este legată şi în ziua de azi.Recente

Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg