Robin Williams avea o singură condiţie pentru a accepta un rol: odată cu el trebuiau angajaţi şi oameni ai străzii

1 robin williams shutterstock 180070280 jpg jpeg

Dacă mai aveaţi nevoie de dovezi că Robin Williams era un om minunat, aceasta este – actorul avea o singură pretenţie atunci când i se propunea un rol: să fie angajaţi, odată cu el, şi un număr cât mai mare de oameni ai străzii.

Starul hollywoodian avea 63 de ani atunci când a dispărut dintre noi, însă, în timpul vieţii sale, a încercat să schimbe în bine vieţile multor oameni de pe lângă el, şi-a dorit să facă bine, să ajute la nevoie. Şi a reuşit de multe ori acest lucru!

Conform celor declarate de impresarul Brian Lord, contractul lui Williams avea întotdeauna stipulată o clauză care n-avea nimic de-a face cu el sau cu salariul său, ci cu alţi oameni complet necunoscuţi, care nu aveau studii sau experienţă în domeniu.

Lord susţine că era în plină negociere cu Robin în privinţa participării la un eveniment când a văzut condiţiile actorului: “Când am primit contractul lui Robin Williams, am rămas complet surprins de ceea ce am găsit în el. Avea o pretenţie anume care stipula ca, pentru fiecare eveniment la care participa sau film pe care-l făcea, compania care-l angaja pe el trebuia să mai angajeze şi un număr de oameni ai străzii, ca să le dea de lucru”, a dezvăluit acesta

“Din acel moment, n-am mai privit niciun film de-ai lui Robin William cu aceeaşi ochi”, a ţinut să adauge impresarul. “Cu siguranţă că, în timpul lui liber şi pe banii lui, lucra cu aceşti oameni care aveau nevoie de ajutor, însă asta nu era de-ajuns. A decis să-şi folosească notorietatea astfel încât casele de producţie şi organizatorii de evenimente să înveţe să le ofere nevoiaşilor şansa de-a se reintegra în societate, să le dea de lucru”, a adăugat Lord.

După ce asemenea subiect legat de generozitatea actorului a fost publicat în presa americană, s-au găsit câteva persoane care să confirme altruismul superstarului Hollywoodian: “A fost un om minunat! Mi-aş fi dorit să existe mai mulţi ca el! Ordihnească-se în pace!”, după care chiar un colaborator de-ai lui a ţinut să menţioneze: “Am lucrat cu el la un proiect (What Dreams May Come), în care îl vedeam pe Robin stând toată ziua pe platoruile de filmare. Odată s-a oferit să-i facă un tur de platou mamei bodyguardului. La final, petrecerea de despărţire s-a anulat pe ultima sută de metri, din lipsă de bani. Am citit în National Enquirer că el a plătit din buzunarul lui 50.000 de dolari pentru petrecere. Şi a făcut-o în mod anonim”, a conchis acesta.

Foto - ShutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg