Robin Williams avea o singură condiţie pentru a accepta un rol: odată cu el trebuiau angajaţi şi oameni ai străzii

1 robin williams shutterstock 180070280 jpg jpeg

Dacă mai aveaţi nevoie de dovezi că Robin Williams era un om minunat, aceasta este – actorul avea o singură pretenţie atunci când i se propunea un rol: să fie angajaţi, odată cu el, şi un număr cât mai mare de oameni ai străzii.

Starul hollywoodian avea 63 de ani atunci când a dispărut dintre noi, însă, în timpul vieţii sale, a încercat să schimbe în bine vieţile multor oameni de pe lângă el, şi-a dorit să facă bine, să ajute la nevoie. Şi a reuşit de multe ori acest lucru!

Conform celor declarate de impresarul Brian Lord, contractul lui Williams avea întotdeauna stipulată o clauză care n-avea nimic de-a face cu el sau cu salariul său, ci cu alţi oameni complet necunoscuţi, care nu aveau studii sau experienţă în domeniu.

Lord susţine că era în plină negociere cu Robin în privinţa participării la un eveniment când a văzut condiţiile actorului: “Când am primit contractul lui Robin Williams, am rămas complet surprins de ceea ce am găsit în el. Avea o pretenţie anume care stipula ca, pentru fiecare eveniment la care participa sau film pe care-l făcea, compania care-l angaja pe el trebuia să mai angajeze şi un număr de oameni ai străzii, ca să le dea de lucru”, a dezvăluit acesta

“Din acel moment, n-am mai privit niciun film de-ai lui Robin William cu aceeaşi ochi”, a ţinut să adauge impresarul. “Cu siguranţă că, în timpul lui liber şi pe banii lui, lucra cu aceşti oameni care aveau nevoie de ajutor, însă asta nu era de-ajuns. A decis să-şi folosească notorietatea astfel încât casele de producţie şi organizatorii de evenimente să înveţe să le ofere nevoiaşilor şansa de-a se reintegra în societate, să le dea de lucru”, a adăugat Lord.

După ce asemenea subiect legat de generozitatea actorului a fost publicat în presa americană, s-au găsit câteva persoane care să confirme altruismul superstarului Hollywoodian: “A fost un om minunat! Mi-aş fi dorit să existe mai mulţi ca el! Ordihnească-se în pace!”, după care chiar un colaborator de-ai lui a ţinut să menţioneze: “Am lucrat cu el la un proiect (What Dreams May Come), în care îl vedeam pe Robin stând toată ziua pe platoruile de filmare. Odată s-a oferit să-i facă un tur de platou mamei bodyguardului. La final, petrecerea de despărţire s-a anulat pe ultima sută de metri, din lipsă de bani. Am citit în National Enquirer că el a plătit din buzunarul lui 50.000 de dolari pentru petrecere. Şi a făcut-o în mod anonim”, a conchis acesta.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg