Roxana Blagu, fostă solistă în trupa Trident, suferă de dorul fetiţei sale. Ultima dată a văzut-o în parc

1 roxan blagu trident jpg jpeg

S-au făcut opt ani de când Roxana de la Trident stă departe de fetiţa ei. În timpul pandemiei, fosta solistă a devenit mamă pentru a doua oară, dar suferă cumplit din cauză că nu îşi poate vedea fetiţa din căsătoria anterioară. Ultima dată, s-au întâlnit în parc, însă copila a avut o reacţie tulburătoare la adresa mamei sale. Click! scrie că Roxana Blagu este o mamă cu inima sfâşiată în două. Iată de ce!

Fosta cântăreaţă s-a despărţit de afaceristul Marcel Sârbu, care a obţinut custodia fetiţei, spre regretul Roxanei. Oana, în vârstă de 13 ani, nu are o relaţie prea bună cu mama ei. Nici nu doreşte să o vadă, cu atât mai mult nu are de gând să o recunoască drept mamă, informează Click!. Au trecut opt ani de când s-a produs separarea mamei de fiică, iar de atunci, Roxana a mai văzut-o pe Oana o dată, în parc. Roxana Blagu nu a putut ţine legătura cu fata, pentru că fostul soţ a câştigat custodia copilului în instanţă. Cu trecerea timpului, lucrurile au luat o turnură nefavorabilă pentru Roxana. Fata ei i-a spus în faţă că nu o acceptă ca mamă, însă fosta solistă speră să revină la sentimente mai bune.

Adolescenta are şi un frate vitreg, pe Sasha, băieţelul Roxanei şi al avocatului Andrei Badiu (fostul soţ al Oanei Frigescu), bărbatul cu care şi-a refăcut viaţa. În plină pandemie de coronavirus, Roxana l-a adus pe lume pe Sasha (1 an şi jumătate), care împreună cu Andrei o ajută să treacă mai uşor peste drama vieţii ei.

„Pot spune că Sasha ne-a înfrumuseţat zilele şi viaţa tuturor, de la bunici până la noi, părinţii. Nu este uşor, dar mă descurc destul de bine cu această situaţie, destul de dificilă‟, a declarat Roxana, când a fost întrebată în ce măsură i-a alinat băieţelul dorul de fetiţa ei. La întrebarea dacă a mai văzut-o şi dacă a reuşit să mai vorbească cu ea, Roxana a răspuns, printre altele, că ultima dată când a văzut-o, a văzut-o în parc. Au reuşit să stea aşa pe fugă, cât de cât de vorbă. Bineînţeles că nu o acceptă, nu o vrea. Speră ca timpul să rezolve această problemă şi să vină o zi în care va fi curioasă să o cunoască, să ştie cum este mama ei.

@InstagramRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg