Ryan Reynolds, îngrozit de gândul că ar putea fi tată de băiat. Declaraţii înduioşătoare despre fetiţele lui

shutterstock 537513112 jpeg

Pe lângă faptul că este un actor talentat şi admirat, Ryan Reynolds este tatăl a trei fiice împreună cu actriţa Blake Lively. Actorul a dezvăluit că s-a temut să fie tată de băiat.

Recent, s-a anunţat că, pe 12 noiembrie, va avea loc premiera internaţională a filmului „Red Notice‟ în care Ryan Reynolds joacă alături de Dwayne Johnson şi Gal Gadot. Pelicula este programată să fie lansată pe 12 noiembrie.

Este o comedie de acţiune despre un agent Interpol care urmăreşte un hoţ de artă internaţional. A fost filmată în Atlanta, Roma şi Sardinia şi se pare că este unul dintre cele mai importante filme Netflix până în prezent, cu o investiţie de peste 200 de milioane de dolari.

Există voci care au afirmat că o mare parte a bugetului a fost consumată pentru salariile vedetelor implicate în proiect, inclusiv Ryan Reynolds.

        View this post on Instagram                       A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Cu prilejul promovării noii pelicule, Reynolds a vorbit despre asemănările dintre el şi celelalte două staruri, cum ar fi faptul că toţi cresc câte 3 fete de vârstă mică. Tot cu această ocazie, actorul a dezvăluit că a avut mari emoţii când soţia sa era însărcinată cu al treilea copil pe motiv că ar fi putut avea un băiat. El însuşi provine dintr-o familie cu patru băieţi dintre care el este cel mai mic, deci ar fi trebuit să fie obişnuit să crească un băiat. Totuşi, care să fi fost cauza îngrijorării lui?

„La cea mai mică, eram îngrozit că va fi băiat‟

Starul american a dezvăluit că atât Blake Lively, cât şi el au aflat mai târziu sexul celui ce-al treilea copil al lor. Au vrut să fie o surpriză, dar Reynolds nu s-a putut abţine să nu afle până la momentul naşterii. „La cea mai mică, eram îngrozit că va fi băiat pentru că nu ştiam, pur şi simplu nu ştiam să fiu altceva decât tată de fete‟, a spus el. Lively şi Reynolds mai aveau două fiice, pe James şi Inez. A treia fiica a lor, Betty, s-a născut pe 4 octombrie 2019.

Vedeta a explicat de ce era îngrijorat de posibilitatea de a avea un fiu: „Am crescut cu băieţi şi eram mereu aruncat de pereţi chiar când era o uşă la mică distanţă...‟, a glumit el, adăugând că a fost recunoscător că a crescut trei fiice.

Citeşte şi:

Anxietatea, „prietena de-o viaţă” a lui Ryan Reynolds. „Am atins adâncurile întunecate ale tulburării”

Scrisoarea trimisă de Ryan Reynolds lui Céline Dion i-a schimbat viaţa cântăreţei. Are de-a face cu moartea soţului ei

Reynolds nu poate sta mult timp de familie

Vedeta a mai recunoscut că a discutat adesea despre paternitate şi creşterea fiicelor cu colegii săi Gal Gadot şi Dwayne Johnson. „Aveam experienţe comune. Ne bucurăm că avem fete!‟, a spus actorul. Reynolds a mai dezvăluit că fiicele lui au mers la şcoală cu fetele lui Gal Gadot şi că sunt cu toţii prieteni grozavi.

Nu este prima oară când actorul vorbeşte despre familia sa. În urmă cu un an, la lansarea filmului de animaţie „The Croods 2: A New Age‟, în care Ryan a dat voce personajului Guy, actorul a vorbit despre cum este pentru el să fie tată. „Nu glumesc, sunt ca cei mai grozavi oameni pe care îi cunosc‟, a spus el despre soţia şi copiii lui. „Dacă ceva înfricoşător apare în viaţa mea, ei sunt primii oameni care m-ar susţine, pentru că au înţelepciune şi putere şi sunt calmi în momente de criză. Au curaj în astfel de momente de criză‟, a afirmat el şi a adăugat: „Îmi place să fiu tată. Am trei fete pe care nu mi le-aş fi imaginat niciodată într-un milion de ani. Am trei fraţi mai mari, aşa că, pentru mine, a avea trei fiice a fost ca o plimbare şi-mi place fiecare secundă. Încerc să fiu cât se poate de prezent. Când filmăm, mergem peste tot împreună. Petrec mult timp cu fetele mele‟.

FOTO: ShutterstockRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg