Recent, Ryan a vorbit despre sănătatea sa mintală. Conform celor publicate de revista People, actorul de 44 de ani a postat, pe Instagram, „relaţia” pe care o are cu anxietatea. Reynolds a ţinut să precizeze că a adus vorba despre un subiect atât de delicat pentru simplul motiv că, în luna mai, a fost Luna Sănătăţii Mintale.

Unul dintre motivele pentru care postez chestia asta atât de târziu este că obişnuiesc să îmi aglomerez programul şi, din cauza asta, pierd din vedere anumite lucruri care contează”, s-a scuzat actorul. „Şi unul dintre motivele pentru care îmi aglomerez programul atât de mult este prietena mea de-o viaţă, anxietatea”, a pus starul hollywoodian punctul pe i. „Ştiu că nu sunt singurul şi vreau să le spun tuturor celor care îşi aglomerează programul, care gândesc prea mult lucrurile, muncesc prea mult, îşi fac prea multe griji şi exagerează cu orice, că nici ei nu sunt singuri.”

Mai departe Ryan a spus fanilor săi că un subiect precum sănătatea mintală nu e deloc discutat pe cât de mult ar trebui să fie discutat. „Nu vorbim destul despre problemele psihice, rămân subiecte tabu în societatea noastră”, a adăugat vedeta, care a avut parte de multe comentarii încurajatoare la postarea sa.