S-a cuplat cu Elvis ca să-l facă gelos pe Marlon Brando. Rita Moreno, la 89 de ani: „Ştiu secretul unui sex grozav!”

4 uuuuuuuuuuuuuuu jpg jpeg

La 89 de ani, Rita Moreno este o legendă hollywoodiană fără doar şi poate. Nu numai că este unul dintre puţinele staruri care au reuşit să câştige câte un premiu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, în toată cariera bifată, dar există în showbiz de aproape 80 de ani. De la West Side Story la recentul One Day at a Time, actriţa şi-a lăsat cu sigurnaţă amprenta asupra cinematografiei americane. În plus, n-a ezitat niciodată să vorbească despre viaţa ei privată, ceea ce n-a făcut decât să-i sporească şi mai mult farmecul.

Într-un interviu recent, Rita a vorbit despre foştii ei iubiţi faimoşi, dar starul de 89 de ani a oferit şi sfaturi despre o viaţă sexuală împlinită. Atunci când a acceptat să apară în One Day at a Time (2017-2020), Rita a pus o singură condiţie: „Personajul meu trebuie să aibă o latură sexuală evidentă. Incapacitatea de-a concepe o nouă viaţă nu presupune ca o femeie să nu mai aibă deloc sentimente”, a precizat ea.

Moreno a avut o relaţie amoroasă cu Marlon Brando, dar a suferit enorm atunci când a găsit lenjeria intimă a altei femei la el acasă, a dezvăluit vedeta în Esquire. Pentru a se răzbuna pe el, a ieşit în oraş cu Elvis Presley. „Am avut câteva întâlniri amoroase cu Elvis, iar Marlon a aflat despre ele şi s-a supărat foarte tare. Şi asta chiar dacă el obişnuia să calce strâmb în relaţia noastră şi să aibă lenjeria intimă a altor femei acasă al el... S-a înfuriat la culme, arunca cu scaunele prin casă... A fost minunat!”

Rita s-a cuplat cu Elvis atât cât să-l facă pe iubitul ei gelos, în rest n-a prea fost impresionată de Regele Rock'n'Roll. “Lumea mă tot întreba cum mi se părea Elvis, dar mie mi se părea destul de plictisitor, un băiat simplu de la ţară. Era drăguţ, dar plictisitor. Nu ştiu ce altceva vă pot spune despre el...”, a mărturisit actriţa.

În schimb, relaţia cu Brando era cu totul altfel... „Era o idilă extrem de senzuală, iar asta mi se părea, pur şi simplu, extraordinar. Dar mai existau şi alte laturi ale lui, din păcate...”, a povestit Rita, care a detaliat despre idila cu Marlon Brando şi în autobiografia ei din 2013.

„Era un iubit minunat – senzual, generos, incredibil de inventiv – şi făcea tot felul de lucruri minunate nu numai trupului meu, ci şi sufletului meu”, a scris Moreno în cartea sa. „Orice aspect al relaţiei noastre era extraordinar, pentru că Marlon era plin de viaţă, mai energic decât oricine altcineva.”

Cu toate astea, relaţia lor s-a încheiat din cauza infidelităţilor lui şi a temperamentului său greu de suportat. Conform celor spuse de Moreno, atunci când ea rămăsese însărcinată cu copilul lui Brando, acesta a aranjat ca iubita lui să facă un chiuretaj, pentru a scăpa de sarcină. Însă întreaga procedură a fost făcută prost şi a necesitat o internare de urgenţă în spital.

După acel episod crunt, Rita a încercat să se sinucidă luând un pumn întreg de pastile. Asistentul lui Brando a găsit-o inconştientă şi a dus-o imediat la spital, pentru a i se salva viaţa. Acela a fost momentul în care Moreno a decis, împreună cu psihologul ei, că era mult mai bine să-şi încheie socotelile cu Marlon Brando pe loc.

Şi, după asemenea experienţe amoroase trăite la maximum, Rita Moreno susţine, la 89 de ani, că ştie ce trebuie făcut pentru a avea o viaţa sexuală împlinită. “Să spun imediat cum poţi avea parte de un sex grozav! Trebuie să faci sex atunci când vrei, atâta tot!”, a dezvăluit Moreno în revista Esquire. „Nimic nu se compară cu momentul acela când vrei să faci sex şi partenerul tău îşi doreşte asta la fel de mult ca tine”, a conchis diva hollywoodiană.

Foto - Shutterstock, captură filme Desiree (1954), On-Eyed Jacks (1961)



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg