S-au despărţit în 2010

1 47871 original jpg jpeg

În lumea vedetelor, iubirea durează puţin, iar relaţiile se destramă, aparent fără motiv. Anul acesta, alte trei cupluri celebre şi-au spus adio.

Separare misterioasă

Actriţa Charlize Theron a pus punct unei relaţii de nouă ani cu Stuart Townsend. Deşi s-au despărţit în luna ianuarie,nici până acum nu s-a aflat motivul real al separării lor. De atunci,actriţa a făcut o nouă cucerire.

După cinci ani de linişte

După o relaţie lipsită de scandaluri şi care a durat cinci ani,Jim Carrey şi-a anunţat despărţirea de Jenny McCarthy pe Twitter,în luna aprilie.

La scurtă vreme,cei doi s-au afişat în compania altor persoane,iar Jenny a declarat:„Când nu te mai simţi bine într-o relaţie,trebuie să iei o decizie”.

Îl înşela cu... alte femei

Jordan Bratman a rezistat lângă Christina Aguilera cinci ani. Cei doi au declarat recent că se despart şi chiar au depus actele de divorţ. Se zvoneşte că motivul ar fi aventurile Christinei,care l-ar fi înşelat pe Jordan în repetate rânduri cu alte femei.

Acest lucru l-a enervat pe soţ,care a decis să pună punct relaţiei,cu toate că are un copil cu Christina. Momentan,Christina Aguilera se străduieşte să facă această perioadă cât mai uşoară pentru Max,fiul lor de doi ani.