Sandra Stoicescu a trecut prin clipe grele la naştere: "Fetiţa avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului"

1 67402642 2840030869358346 8843991665724096512 n jpg jpeg

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu şi-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit numele Sara Maria. Însă, în marea de fericire, vedeta a trecut şi prin clipe extrem de dificile, chiar înainte de naştere.

În ciuda faptul că a fost o sarcină uşoară, după cum spune chiar ea, în ultimele săptâmâni înainte de a se prezenta la maternitate, au apărut câteva complicaţii. Copilul avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului, un risc major ce a trebuit ţinut sub observaţie zilnică. Însă, finalul a fost unul fericit, căci mămica Sandra Stoicescu şi-a dus fetiţa acasă. În acelaşi interviu, prezentatoarea tv a povestit şi cum au fost primele trei zile alături de minunea ei, dar şi despre emoţiile pe care soţul său, Sergiu Constantinescu, le-a avut când şi-a ţinut pentru prima dată în braţe fiica.

Citeşte şi: Andreea Bălan, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”George a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual!”

"Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. Atâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară. (...) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început totul. Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă a fost cu ceva probleme. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm", a spus Alessandra Stoicescu, într-un interviu acordat la Observator.

Sandra Stoicescu a visat numele fetiţei

O dorinţă mare devenită realitate, aceea de a fi mamă. Când a aflat de sarcină, pentru Alessandra Stoicescu totul s-a schimbat. Đupă primele luni, un vis i-a adus încă o informaţie importantă despre ceea ce-i va rezerva viitorul. A visat că pe fiica ei o va chema Sara şi aşa i-a rămas numele micuţei. A convenit cu Sergiu, soţul ei, să adauge şi numele de Maria, astfel că a venit pe lume Sara Maria.

Citeşte şi: Antonia, primele poze alături de cei trei copii. Maya şi-a cunoscut frăţiorii

 „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook şi câteva imagini cu fetiţa, chiar din momentul externării din maternitate şi a primit numeroase like-uri şi urări de bine. "Să vă trăiască, e minunată", i-au spus prietenii virtuali.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg