Sărăcia din copilăria lui Macaulay Culkin. Dormeau 9 oameni într-un dormitor. „Nici uşi nu ne permiteam”

1 culkin jpg jpeg

Filmul „Singur acasă” (1990) a fost comedia cu cele mai multe încasări timp de câteva decenii bune, care l-a transformat pe băiatul de numai 10 ani, Macaulay Culkin, într-un superstar hollywoodian şi pe restul familiei lui, în nişte milionari peste noapte. Însă, înainte de succesul lui Macaulay, familia Culkin a trăit într-o sărăcie lucie şi nici măcar după ce scăpaseră de sărăcia n-au reuşit să se bucure de ce aveau...

Conform celor publicate de revista New York, Kit Culkin şi Patricia Brentrup locuiau într-un apartament cu două camere de pe strada 94 din New York. Cam la fiecare doi ani, familia lor se extindea cu încă un membru, în total ajungând să existe şapte copii sub acelaşi acoperiş – cinci băieţi şi două fete – , de fapt în acelaşi dormitor. „Era, în mare, un hol lung, care era separat de pragurile unor uşi, care nu aveau uşi”, a dezvăluit actorul pentru revista sus menţionată. „Cred că nici măcar uşi nu ne permiteam...”, a ţinut să adauge acesta. Telegraph susţine că Kit, capul familiei, lucra la biserica catolică, în timp ce Patricia lucra la un call-center. „Erau atât de săraci, încât a trebuit să plătesc din banii mei drumul lor până la repetiţii”, a mărturisit Billy Hopkins, un director de casting de la Hollywood. „Macaulay se strecura pe sub băncile de la teatru ca să caute mărunţiş pe jos, căzut din buzunarele oamenilor”, a adăugat acesta.

Cea care a încercat şi care a şi reuşit să menţină familia împreună a fost mama copiilor, care se zbătea să pună ceva pe masă în fiecare seară şi împodobea bradul de Crăciun, în ciuda lipsurilor materiale de tot felul pe care le aveau înainte ca Macaulay să devină cunoscut în Cetatea Filmului.

„Am făcut foamea ani la rând, ne-am chinuit enorm, după care am devenit cunoscuţi, am obţinut succesul mult dorit şi aş fi crezut că ne vom bucura de o perioadă bună, ne vom relaxa, dar nu a fost aşa...”, a declarat Patricia pentru Telegraph.

„S-a dovedit că eram mai fericiţi când trăiam de pe o zi pe alta, iar lucrul acesta ne-a afectat mult. Nu reuşeam să ne bucurăm de tot ceea ce ajunsese întreaga familie să realizeze”, a conchis mama faimosului actor.

Foto - Home Alone (1990)Recente

Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg