Se lăudau cu iubitele lor! Câte cuceriri au făcut acești sportivi faimoși?

Mai mulți sportivi de mare succes s-au folosit de faima lor, averea pe care au câștigat-o și fizicul lor desăvârșit pentru a le cuceri pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Câte cuceriri au făcut?

image

Fostul jucător de la New York Yankees, Derek Jeter, înscria atât pe teren, cât și în viața de zi cu zi... cu femeile pe care le întâlnea la Hollywood și le cucerea pe loc. Lista lui de foste iubite le include pe actrițele Jessica Alba și Minka Kelly, dar și pe topmodelul Adriana Lima și pe cântăreața Mariah Carey. Și, printre acestea, s-au numărat multe altele. Fostul sportiv și-a trăit idilele în văzul lumii, însă niciun scandal amoros de-ai lui n-a ajuns în presă. Tocmai de aceea, că a fost capabil să mențină totul în mare discreție, i se spune „Domnul curat”! Cine sunt ceilalți atleți cu mare succes la femei?     

Magic Johnson

Fostul jucător NBA a făcut parte din echipa Los Angeles Lakers, în anii ’80, și-a fost unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. În ciuda acestui lucru, și-a încheiat cariera sportivă în 1991, când a anunțat lumea întreagă că avea HIV. La acea vreme, SIDA era o condamnare la moarte, iar legendarul sportiv fusese infectat de o femeie cu care avusese relații intime. Nu se știa exact care, pentru că Johnson se culca cu multe admiratoare de-ale lui.

„Înainte de-a mă însura, am trăit ca un adevărat burlac! Când călătoream, nu duceam lipsă de companie feminină... Recunosc că, după ce am ajuns în Los Angeles, în 1979, am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să nu dezamăgesc nicio femeie... cu cele mai multe dintre ele făceam sex neprotejat”, a declarat Magic Johnson, care avea 300-500 de iubite ocazionale pe an, conform unei investigații jurnalistice!

Diego Maradona

Marele fotbalist a fost unul dintre cei mai mari sportivi de pe terenul de fotbal din toate timpurile. Dar, în același timp cât se bucura de un succes profesional fenomenal, Maradona își trăia și viața din plin. Petrecea prin cluburi, consuma alcool și droguri după pofta inimii și se culca cu oricine i se arunca în brațe.

„Goal” ne informează, prin fostul șofer al regretatului fotbalist Pietro Pugliese, că Diego Maradona a avut peste 8.000 de iubite în viața lui. „Eram îndrăgostit de Claudia Villafane, dar nu eram niciun sfânt… și au existat multe femei frumoase în viața mea. Ooo, atât de multe!”, a recunoscut chiar el.

image

Tot publicația „Goal” susține că Maradona a făcut opt copii cu cinci femei diferite, însă, de multe ori, au apărut prin presă femei care au declarat că au adus și ele pe lume copilul din flori al marelui sportiv. Maradona a murit în noiembrie 2020, la 60 de ani, din cauza abuzurilor care i-au distrus sănătatea.

Tiger Woods

Jucătorul de golf a ținut prima pagină a ziarelor de pretutindeni în momentul în care a recunoscut că și-a înșelat soția, pe Elin Nordegren. Tiger a avut aventuri extraconjugale cu 14 femei, lucru pe care și l-a asumat, la un moment dat, și pentru care și-a cerut scuze în mod public, în februarie 2010, în The New York Times: „Am fost infidel. Am avut aventuri extraconjugale. Am înșelat. Ceea ce am făcut e inacceptabil și doar eu sunt de vină pentru tot”, a dezvăluit acesta.

Totuși, numărul amantelor lui Woods a fost mult mai mare decât cele 14 recunoscute! National Enquirer a făcut o anchetă răsunătoare și, în urma ei, jurnaliștii au ajuns la concluzia că atletul și-a înșelat soția cu 120 de femei! Nu-i de mirare că s-a iscat un scandal-monstru în urma acestor dezvăluiri șocante și că jucătorul de golf profesionist a pierdut multe sponsorizări în carieră!

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg