Fetița lui Cristiano Ronaldo, bolnavă la numai trei luni de la naștere. Destăinuirile celebrului tătic

Ronaldo i-a acuzat pe cei de la Manchester United de lipsă de empatie după ce oficialii clubului de fotbal n-au văzut cu ochi buni întârzierea fotbalistului la antrenamente. Cristiano o avea pe fetița lui bolnavă acasă și a preferat să stea cu ea decât să se grăbească să ajungă cât mai repede pe terenul de fotbal.

image

Faimosul portughez de 37 de ani și iubita sa, Georgina Rodriguez, de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie și că sora lui geamănă a supraviețuit. Însă, după tragedia suferită, cei doi părinți au avut de trecut prin altă perioadă dificilă, când micuța lor membră de familie s-a îmbolnăvit la numai trei luni de la naștere.

După pierderea fiului, sportivul a primit sprijinul fanilor, care i-au cântat „You'll Never Walk Alone” și l-au aplaudat timp de un minut când a revenit pe teren, dar și din parte familiei regale, care i-a trimis o scrisoare de condoleanțe.

În ceea ce privește clubul de fotbal la care activează, i-a acuzat pe aceștia de lipsă de empatie cu privire la situația lui persoană. În cursul lunii iulie, fetița lui de numai trei luni a fost dusă de urgență la spital, iar faimosul tătic se temea de ce poate fi mai rău pe acest pământ – ca nu cumva să-și piardă și fetița, după ce-l pierduse pe fratele ei geamăn.

Îngrijorat, Ronaldo a preferat să rămână la căpătâiul micuței și să întârzie la antrenamente din această cauză. Când s-a întors pe teren cu întârziere, le-a explicat tuturor motivul pentru care n-a ajuns la timp la antrenamente. Oficialii nu i-au scuzat comportamentul, lucru care i-a creat sportivului senzația că nu este înțeles de angajatorii lui. Cristiano a declarat că s-a simțit „prost” și „rănit” de ceea ce au avut să-i spună cei de la club.   

Georgina o mai are pe fiica Alana cu Cristiano, iar fotbalistul de la Manchester United mai are și alți copii pe lângă cele două fetițe cu Rodriguez – pe fiul Cristiano Jr și pe gemenii Eva și Mateo, proveniți din mame surogat.

Foto - Instagram



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg