Seal, dezvăluiri despre fosta soţie, Heidi Klum. Ce compromis a făcut artistul de dragul familiei

1 seal si heidi klum jpg jpeg

După mulţi ani de la divorţul de fotomodelul Heidi Klum, cântăreţul Seal a dezvăluit care a fost activitatea pe care nu a suportat să o facă alături de fosta soţie.

Cântăreţul Seal şi top-modelul Heidi Klum au avut o frumoasă căsnicie, care a durat 7 ani şi în urma căreia au rezultat 4 copii. Deşi multe persoane îi vedeau fericiţi până la finalul vieţii, din păcate, relaţia celor doi s-a încheiat şi nu oricum, ci cu scandal şi cu multe intrigi. În urma despărţirii, Seal a acuzat-o pe Klum că l-ar fi înşelat cu Martin Kirsten, garda de corp din acea perioadă a modelului, iar anul trecut cântăreţul şi-a dat fosta soţie în judecată, pe motiv că aceasta ar fi vrut să ducă copiii, fără să îi ceară permisiunea, în Germaia, ţara care ar fi fost focar de coronavirus. Deşi sunt în continuare în conflict, Seal a recunoscut că a avut parte şi de momente frumoase alături de Heidi, însă în perioada în care se înţelegeau, o singură activitate pe care o făcea alături de aceasta nu putea să o suporte.

Seal, sacrificii de dragul lui Klum

De-a lungul căsniciei, Seal şi Heidi Klum au avut parte, în fiecare an, de ceremonii frumoase, elaborate pentru a-şi reînnoi jurămintele de căsătorie. Heidi era o adevărată organizatoare de petreceri - îi plăcea să facă în fiecare an o petrecere diferită, cu diverse tematici, cu mulţi invitaţi, iar fiecare dintre ei să poarte un anumit costum sau o anumită rochie. Spre exemplu, în anul 2010 cuplul a plecat în Mexic pentru a sărbători a cincea aniversare a căsniciei, iar petrecerea a avut loc la apusul soarelui pe o plajă din Costa Careyes: „Este atât de special pentru noi, ceva ce ne place şi ceva cu care copiii noştri s-au obişnuit. Este ca şi cum ai spune: hei, mama şi tata se iubesc şi se căsătoresc în fiecare an‟, declara Klum pe atunci.

În ciuda acestor lucruri, Seal nu era foarte încântat de momentele frumoase pe care fotomodelul le organiza. Cântăreţul a declarat că nu era un fan al petrecerilor uriaşe, cu zeci de invitaţi şi cu o temă anume: „A fost ideea fostei mele soţii‟, declara Seal, în trecut, pentru People: „Petrecerea aceea de pe plajă s-a transformat într-un circ, lucru care nu-mi plăcea deloc, era teribil. Mie îmi place să am o viaţă privată. Nu ştiu cât de necesar a fost să ne reînnoim jurămintele. Era tradiţia care nu-mi plăcea deloc‟, a explicat cântăreţul. Seal a declarat că a mers la acele petreceri, doar de dragul lui Klum şi de dragul copiilor, Leni Klum, Lou Samuel, Henry Samuel şi Jonah Samuel: „Eşti căsătorit şi te transformi într-un jucător de echipă. Fiecare are o viaţă diferită, însă trebuie să faci tot ce poţi pentru a-l susţine şi pe celălalt. Binele meu a fost făcut întotdeauna pentru familie, pentru copii‟, a declarat artistul.

În urma despărţirii de Seal, Klum a spus că viaţa ei de familie nu s-a schimbat „drastic‟. Mai precis, ea a menţionat că responsabilităţile ei de mamă au rămas aceleaşi: „Seal nu a fost niciodată un tată care să plece la serviciu dimineaţa, iar la cină să fie acasă. A călătorit mult, copiii ştiau că asta face parte din slujba lui. Acum eu sunt şi mămică şi tată în acelaşi timp‟, a spus modelul.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg