Secrete din culisele unor scene de amor din filme. La filmările „Bridgerton‟, Regé-Jean Page a surprins cu dimensiunile lui

1 profimedia 0579538922 jpg jpeg

Probabil că orice actor care a jucat într-o scenă de amor va spune că i s-a părut foarte inconfortabil. La final, totul arată plin de farmec şi senzual, dar realitatea este că filmare unor astfel de secvenţe este de obicei plictisitoare. Pe de altă parte, există câteva poveşti atât de ciudate, încât, probabil, nu vei mai viziona o astfel de scenă în acelaşi mod.

În timpul filmării unor scene ferbinţi, lucrurile pot lua o întorsătură amuzantă sau stânjenitoare. O întreagă echipă priveşte doi actori care se prefac îndrăgostiţi în faţa camerelor de filmat, iar accidentele pot apărea oricând, mai ales atunci când coregrafia fizică merge prost, unele instrumente folosite pentru filmarea scenei nu sunt construite în mod adecvat pentru a putea fi lovite sau când starurile implicate au o chimie prea bună sau insuficientă pentru ca totul să fie un succes. În plus, multe lucruri neaşteptate se pot întâmpla atunci când se anunţă că se filmează, iar scena trebuie să înceapă. Acestea sunt unele dintre cele mai grozave întâmplări din culisele unor scene de amor celebre!

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, între agonie şi extaz

În anul 2011, povestea de dragoste dintre o adolescentă neîndemânatică, Bella Swan, şi vampirul Edward Cullen a cucerit cinefilii din întreaga lume. După trei filme, seria „Amurg‟ a fost gata să ducă romantismul cuplului la nivelul următor, iar publicul abia aştepta să vadă evoluţia. Pentru Kristen Stewart şi Robert Pattinson, actorii care au dat viaţă celor două personaje, presiunea pusă pe scena de dragoste s-a dovedit a fi ceva prea greu de gestionat.

Stewart a mărturisit într-un interviu despre modul în care aşteptările intense ale fanilor au făcut ca scena de dragoste din „Amurg: Breaking Dawn - Partea 1‟ să fie dificil de filmat: „A trebuit să facem cea mai reuşită scenă de sex din toate timpurile. Trebuia să fie ceva transcendent, inuman, mai bun decât îţi poţi imagina vreodată. A fost o agonie, pentru că am vrut să fie ceva foarte bun. ‟

De asemenea, Pattinson a declarat că scena de dragoste care trebuia să fie cea mai intensă din câte s-au văzut vreodată, pentru că era implicat un vampir, s-a dovedit a fi una în care se rupe cadrul unui pat. Momentul a făcut echipa să râdă în hohote, în ciuda faptului că actorii se străduiau din răsputeri să mimeze extrazul, făcând abstracţie de tot ce se petrece în jur.

Julia Roberts făcea urticarie la scenele de amor

Julia Roberts este o vedetă de film reprezentativă pentru generaţia ei, dar, în 1990, era încă o tânără cu prea puţine apariţii pe marile ecrane şi abia se roda în primele ei producţii de la Hollywood. Filmul „Pretty Woman‟ s-a dovedit a fi unul dintre cele care au ajutat-o să-şi lanseze cariera. În schimb, în culise, Roberts s-a luptat cu nişte emoţii incredibile la filmarea faimoaselor scene de dragoste alături de actorul Richard Gere.

Roberts a recunoscut că lipsa de experienţă faţă de acest gen special de scenă cinematografică a făcut-o atât de emoţionată, încât a dezvoltat nişte efecte secundare fizice nedorite. „Nu mai făcusem niciodată genul acesta de chestii‟, a spus ea, „eram foarte stresată şi făceam urticarie‟.

Totuşi, emoţiile covârşitoare ale Juliei Roberts n-au trecut camera, iar ea a părut foarte încrezătoare. „Am devenit atât de apropiaţi unul de celălalt încât am ajuns la ceva puţin înfricoşător: toată lumea era mai emoţionată decât mine‟, a spus actriţa.

Regé-Jean Page, prea mare pentru paturile din serialul „Bridgerton‟

Serialul „Bridgerton‟ a lui Julia Quinn a lăsat mulţi fani încântaţi de scenele de dragoste. Pentru Regé-Jean Page, actorul care l-a întruchipat pe Ducele de Hastings şi care are o înălţime de 1.83 m, au fost inconfortabile. Coordonatorul acelor scene, Lizzy Talbot, a declarat că „paturile erau de dimensiunile celor din epoca Regency‟ şi s-au dovedit a fi o problemă pentru un actor înalt ca Page. Se pare că diferenţa dintre dimensiunile sale şi cea a paturilor a fost o problemă reală. „A trebuit să muncim din greu pentru nu se rostogoli accidental de pe pat‟, a spus Talbot.

Kate Winslet şi-a contrazis regizorul din „Crima din Easttown‟ pentru a apărea fără retuşuri

Rareori, corpul uman aşa cum este el în realitate, cu toate imperfecţiunile sale este arătat pe marele ecran. De aceea, actriţa Kate Winslet a luptat din răsputeri pentru a păstra o parte dintr-o scenă de dragoste din filmul „Crima din Easttown‟. În interacţiunea parţial îmbrăcată dintre personajul ei, detectiva Mare Sheehan, şi carismaticul profesor Richard Ryan, Winslet a dorit ca abdomenul ei să apară aşa cum este, chiar dacă regizorul Craig Zobel intenţiona să elimine acea secvenţă pentru că se vedea că ea are „un pic de burtă‟. Winslet i-ar fi spus: „Să nu îndrăzneşti!‟.

O scenă de amor de succes a dus la o căsătorie

Anna Paquin şi Stephen Moyer s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit în 2010, după ce s-au întâlnit pe platoul serialului „True Blood‟. După cum a povestit şi Moyer într-un interviu, scena sexuală a fost în aparenţă doar o altă zi de lucru pentru ei. După cum îşi amintesc fanii filmului, scena în care apare cel mai dorit vârcolac a fost un succes. Din câte s-a văzut, cei doi au reuşit să exerseze foarte mult astfel de scene, iar Moyer a spus că aceste experienţe au fost ciudat de bune pentru căsătoria sa cu Paquin.

Margot Robbie a fost rănită în timpul scenei amoroase din „Lupul de pe Wall Street‟

Actriţa Margot Robbie nu are cele mai frumoase amintiri despre filmarea scenei sexuale celebre din filmul „Lupul de pe Wall Street”. Potrivit nominalizatei la Oscar, momentul în care personajul ei, Naomi Lapaglia, îşi transformă în realitate fantezia de a face dragoste pe un munte de bani cu agentul de bursă Jordan Belfort, jucat de Leonardo DiCaprio, nu a fost atât de grozav pe cât părea. „Când m-am ridicat de pe pat, m-am întors pentru a-mi lua halatul şi toată lumea a rămas surprinsă. Au spus: «Arăţi de parcă ai fi fost biciuit de un milion de ori. Spatele tău este acoperit de o mie de zgârieturi roşii».", a povestit ea. Se pare că banii falşi erau tăioşi ca hârtia.

@profimedia



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg