Secretele de frumuseţe ale Prinţesei Madeleine a Suediei

1 68817 original jpg jpeg

Prinţesa Suediei, Madeleine, este o femeie frumoasă şi inteligentă. Chiar dacă este cea mai mică dintre fraţii ei, este o persoană responsabilă şi ştie ce vrea să facă. În plus, bunătatea ei interioră, dar şi simţul de stil o fac să fie foarte diferită.

Iată care sunt secretele de frumuseţe ale Prinţesei Madeleine a Suediei:Secretele de frumuseţe:

Nu multe femei deţin privilegiul de a fi în topul celor mai frumoase femei din lume. În plus,foarte puţine sunt cele care se nasc în familia regală. Cu Prinţesa Madeleine se întâmplă să fie din casa regală şi să fie şi frumoasă precum stelele. În anul 2011,CBS a declarat-o una dintre cele mai frumoase prinţese ale lumii.

Prinţesa Madeleine are ochii de culoarea albastru,care sunt la fel de clari ca sticla. Ea a fost,de asemenea,binecuvântată cu o piele radiantă cu obrajii roz şi buzele roşii ca merele. Natura a fost darnică cu ea,asta e sigur!

A spus cineva că Prinţesa Madeleine are părul blond? Nu,are părul şaten,dar este vopsit blond. Aceasta este culoarea pe care alege,de obicei,să o aibă.

:Prinţesa Madeleine nu doar că iubeşte moda,ci se întâmplă să aibă o pasiune şi pentru bijuteriile mari. În ceea ce o priveşte,cei mai preferaţi sunt cerceii mari cu diamant,vintage,dar şi inelele,colierele şi brăţările,dar nu prea se afişează cu ele. Ea poartă bijuteriile cu cea mai mare graţie,fară a le face foarte evidente.

Prinţesa Madeleine a fost întotdeauna o femeie care a explorat diverse situaţii de viaţă. Acest lucru se reflectă în gama de culori pe care o foloseşte în stilul ei vestimentar. Ea a etalat fiecare culoare,variind de la roz coral la albastru deschis,verde,negru,alb şi multe altele. Cu toate acestea,albastru pare a fi culoare preferată a prinţesei. Şi aici nu mă refer la culoarea ochilor,ci la faptul că a fost văzută că poartă de cele mai multe ori această culoare la articolele vestimentare pe care le îmbracă.

Aceasta poartă moştenirea regală în sânge. Ea nu se limitează la un singur stil. Acesta este motivul pentru care ea a fost văzută uneori purtând rochii tradiţionale şi diadema. În plus,prinţesa este des văzută purtând pantaloni,rochii,blugi,fuste cu lungimea peste genunchi,tot ce înseamnă stil casual.

Secretele machiajului:

O frumuseţe naturală ca şi Prinţesa Madeleine nu are nevoie de prea mult machiaj ca să arate frumoasă. Ea foloseşte,de obicei,fond de ten şi aplică o pudră pentru a scoate în evidenţă frumuseţea ei naturală. Ochii sunt conturaţi cu tuş negru şi aplică straturi dense de rimel negru,verde şi albastru,în principal,pentru a scoate în evidenţă ochii mari,luminoşi şi artistici.

În plus,are o înclinaţie specială spre folosirea nuanţei roz pentru buze. Roşul şi movul,sunt următoarele două de pe lista cu preferinţe în aceea ce privesc culorile rujului.

  

Secretele de fitness:

Prinţesa Madeleine are un corpul de aur. Pielea,părul şi corpul nu dezvăluie faptul că este mamă. Dansul,călăria şi plimbările sunt cei trei pioni care o ajută să arate aşa.  

În plus,Prinţesa Madeleine a Suediei nu este doar o prinţesă cu numele. Ea nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a face această lume un pic mai bună.

Credit foto:www.stylecraze.comRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg