Secretele îngrijirii fiecărui tip de ten

femeie crema ten 11 21 2008 4 14 41 pm jpeg

Îţi doreşti un ten perfect? Atunci este esenţial să-l cureţi şi să-l hidratezi zi de zi. Totuşi, fiecare tip de ten este special şi are nevoie de o îngrijire adecvată. Iată la ce să fii atentă!

De ce să ţii cont dacă ai tenul mixt

Îţi simţi obrajii uscaţi,în timp ce pielea de pe nas şi frunte este de obicei grasă. Ca să stabileşti un echilibru între cele două zone este recomandat să foloseşti un produs de curăţare sub formă de spumă,deoarece lasă mai puţine reziduuri. Totodată încearcă să utilizezi produse pe bază de ceai verde,întrucât antioxidanţii din compoziţia lor vor reduce efectul nociv al radicalilor liberi şi-ţi vor protejatenulde îmbătrânirea prematură.

Tenul uscat,îngrijire specială

Dacă ai tot timpul senzaţia că te strânge faţa este necesar să foloseşti cât mai multe produse hidratante. Curăţă tenul de două ori pe zi cu o cremă îmbogăţită cu ulei de măsline. Formula sa grasă va hidrata celulele în profunzime. Din trusa ta de înfrumuseţare nu trebuie să lipsească nici serul cu vitamina C pentru că acesta va repara imperfecţiunile pielii şi va stimula regenerarea.

Citeşte şi:

Măşti regeneratoare pentru ten

Cum îţi îngrijeşti corect tenul

Tenul gras,mereu o problemă

Te-ai săturat să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu tenul lucios şi cu porii măriţi? Atunci este neapărat să foloseşti un produs de îngrijire care conţine acid salicilic. Acesta împiedică înfundarea porilor cu impurităţi şi astfel tenul va fi mai uşor de curăţat. În fiecare seară aplică un tratament împotriva acnnei,iar dimineaţa vei fi cu siguranţă încântată de rezultate.

Secretele îngrijirii tenului sensibil

Pielea ta se înroşeşte foarte des,în cele mai multe cazuri din cauza capilarelor sparte. O poţi calma dacă o speli de două ori pe zi cu un săpun din ingredientecât mai naturale şi să te clăteşti cu apă aproape rece. Evită apa caldă,întrucât aceasta va îndepărta uleiurile naturale protectoare ale tenului. Pentru a întări vasele de sânge ultilizează o cremă pe bază de cofeină.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg