Secretul frumuseţii lor se găseşte în frigider! Vedetele folosesc ketchup şi maioneză în loc de şampon şi vopsea de păr

1 blake lively bun jpg jpeg

Să te speli pe cap cu Coca-Cola, să-şi exfoliezi pielea cu nisip de pisică şi să-ţi pui lipici pe sprâncene pot fi cele mai extravanate metode de înfumuseţare existente pe lume. Cu toate astea, sunt vedete care apelează la ele cu mare încredere în încercarea de a-şi hidrata părul sau pielea.

Mai mult, celebrităţile au dat iama chiar şi-n bucătărie, pentru a folosi ce-au găsit pe-acolo şi poate fi benefic aspectului lor. Chiar aşa, cine s-ar fi gândit că un suc din comerţ poate fi utilizat şi la altceva decât să fie băut, iar ketchupul să fie ingredientul ideal atunci când ne dorim nuanţarea şuviţelor noastre?!

Coca-Cola pe post de şampon

Ne place tuturor să avem un păr proaspăt spălat, curat şi cu volum, însă cum îl obţinem? Ei bine, Suki Waterhouse foloseşte Coca-Cola pe post de şampon. Într-un interviu oferit celor de la Us Weekly, modelul susţine că sucul din comerţ îi curăţă podoaba capilară în timp ce îi conferă volum şi o textură demnă de-a fi invidiată.

„Câteodată mă spăl pe cap cu Coca-Cola. Nu-mi place cum e părul meu când e proaspăt spălat, e prea fin şi pleoştit, dar sucul îi dă volum, îl face să arate de parcă am trecut prin Amazon sau ceva de genul ăsta”, susţine frumoasa tânără zâmbind încântată.

Ketchupul ca vopsea de păr

Actriţa Sienna Miller a avut ghinion cu vopselele de păr. Într-un interviu pentru Vogue, ea a dezvăluit că atunci când a vrut să-şi facă părul roşu, i-a ieşit roz. După aceea, când a încercat să-l vopsească şaten, părul i-a devenit verde. După toate aceste eşecuri cu produsele cumpărate din magazin, Sienna a apelat la henna. Dar nici nu ea n-a avut vreun noroc...

În ciuda eforturilor ei de a reveni la culoarea ei iniţială, n-a reuşit să aibă succes decât după ce şi-a înmuiat părul în maioneză în fiecare seară, timp de mai bine de un an întreg. Abia atunci a reuşit să scape de nuanţa pe care i-o dăduse henna şi să revină la culoarea ei originală.

“A fost o experienţă groaznică!”, măruriseşte actriţa. “Am folosit henna tocmai pentru că e mai curată şi organică, dar n-am reuşit ceea ce-mi propusesem. Singurul lucru care a funcţionat a fost ketchupul, aşa că, timp de vreun an şi jumătate, mi-am pus sucul de roşii în păr şi l-am ţinut la căldură până a revenit la nuanţa lui iniţială”, a conchis ea.

Maioneză pe post de mască de păr

Părul blond şi minunat al lui Blake Lively atrage de fiecare dată atenţia, iar întreţinerea unei asemenea podoabe capilare necesită un efort sporit din partea posesoarei. Într-un interviu pentru Byrdie, actriţa a recunoscut că foloseşte maioneză pentru a-şi întinde părul rebel şi ca să-l împiedice să se mai usuce. Vedeta susţine că a aflat acest secret de la mama ei şi e perfect mulţumită de rezultat. Maioneza îi menţine şuviţele hidratate, în special la vârfuri, lucru benefic mai ales atunci când foloseşte la baie şampoane puternice.  

„Mama m-a învăţat trucul acesta de înfrumuseţare. Ea obişnuia să pună ulei sau maioneză la baza părului înainte de-a face duş”, a dezvăluit Lively. „Astfel, atunci când se spăla pe păr, şamponul nu ajungea şi la scalp şi nu mai usca părul”, a conchis vedeta. Ce ziceţi, v-ar tenta să folosiţi vreun astfel de truc de înfrumuseţare?

Foto - Instagram, ShutterstockRecente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG