Secretul ochilor mari

1 76998 original jpg jpeg

Machiajul ochilor este foarte important. Rimelul şi dermatograful nu sunt suficiente pentru a scoate ochii în evidenţă. Dar, iată câteva sfaturi şi trucuri despre cum să utilizezi machiajul pentru a face ochii să pară mai mari. 

1.Dacă cauţi un efect delirant al ochilor mai mari, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să tratezi cearcănele. Acoperirea acestor zone de sub ochi cu o cremă anticearcăne este cea care te va ajuta. Optează pentru o cremă sau o pudră care are o nuanţă mai caldă decât tonul pielii sau aceeaşi culoare.

2.Sprâncenele trebuie să fie întotdeauna perfecte. Doar îndepărtarea părului nu te ajută să dai impresia de ochi mai mari şi mai proaspeţi. Conturează cu creion forma sprâncenelor. 

3.Sprâncenele îndrăzneţe sunt la modă în acest sezon. Ce zici de umplerea sprâncenelor? Aplicarea unei umbre este cheia! Foloseşte o pudră de sprâncene.

4.O mascara volumizantă va îngroşa genele şi le va face să se răspândească uniform în jurul pleoapelor. Rimelul va complimenta perfect ochii şi culoarea lor. Îmbracă genele cu rimel, începând de la capăt spre colţul ochiului.

ochi jpg jpeg

5.Secretul ochilor mari constă în creionul alb. Aplică creion alb pe colţurile ochilor. Ei vor arăta mai luminoşi şi mai mari decât sunt în realitate.

Credite foto: www.fustany.com; www.entitymag.comRecente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg