Selena Gomez, în luptă cu dezinformarea despre vaccinurile Covid. „Prefer să nu tac”

1 selena jpg jpeg

„Văd cum circulă, pe tot felul de site-uri, informaţii care-i sperie pe oameni, iar şefii acestor companii stau şi nu iau nicio măsură”, a declarat cântăreaţa făcând referire la informaţiile false care apar online cu primire la pandemie şi vaccinurile COVID-19.

Sătulă de toată dezinformarea actuală, Selena s-a decis să ia atitudine şi să-şi folosească notorietatea şi platforma online pentru a îndrepta, pe cât se poate, lucrurile. Luna aceasta, cântăreaţa de 28 de ani le-a dezvăluit celor de la Extra că a hotărât să se folosească de faima ei pentru a face cunoscute câteva mesaje esenţiale despre vaccinarea anti-COVID-19.

Considerând că ceea ce şi-a propus este „extrem de important”, Gomez a ţinut să precizeze că „vreau să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a-mi folosi platforma cu privire la acest subiect. Oamenii primesc informaţii false. Îi sperie pe oameni acest lucru, iar astfel de informaţii circulă pe tot felul de site-uri fără ca şefii companiilor să încerce măcar să oprească acest lucru”, a continuat cântăreaţa. „Mi-am dorit să încep anumite discuţii, să ajung la acele persoane care nu se vaccinează şi să-i ajut cum pot eu mai bine...”

Care e, mai exact, scopul pe care şi l-a propus Gomez?

„Vreau să vorbesc despre ceea ce cred eu că e necesar să se întâmple pentru a progresa. În ceea ce priveşte legătura pe care o am eu cu oamenii, nu-mi fac nicio problemă, nu mă tem de consecinţe. Prefer să spun ce am de spus decât să tac şi să nu iau nicio atitudine. Îmi doresc să fiu curajoasă, netemătoare şi să fac fix ceea ce mi-am propus”, conchide aceasta.

Selena a fost gazda VAX Live, pe 8 mai, la care au participat şi staruri precum Ben Affleck, Chrissy Teigen, Olivia Munn, Sean Penn, iar Jennifer Lopez şi Foo Fighters s-au numărat printre entertainerii care au urcat pe scenă şi au susţinut câte un mini-concert.

“Mă simt onorată să găzduiesc VAX LIVE: The Concert to Reunite the World”, a declarat Gomez într-un comunicat de presă. „Este un moment istoric, în care îi încurajăm pe oameni să se vaccineze împotriva COVID-19 atunci când au posibilitatea aceasta, le cerem liderilor mondiali să împartă vaccinul în mod echitabil între ţări şi le oferim oamenilor o seară de muzică aşa cum n-am mai reuşit să facem de un an de zile. De-abia aştept să facem tot ceea ce ne-am propus”, şi-a închis Selena declaraţia publică.

Foto - Shutterstock



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg