Selena Gomez, pe punctul de a-şi pierde mama. „Am fost unul dintre puţinii pacienţi care au reuşit‟, a spus Mandy Teefey

1 mandy teefey jpg jpeg

Selena Gomez este cunoscută pentru problemele de sănătate cu care s-a confruntat, de-a lungul timpului, însă puţin ştiu că şi mama ei a trecut prin episoade dificile care i-au pus viaţa în pericol.

Se bucură de celebritate în întreaga lume şi pare că are tot ce îşi poate dori o artistă, însă până la vârsta de 29 de ani, Selena Gomez s-a confruntat mereu cu probleme de sănătate. Vedeta a trecut prin depresie şi anxietate, boala lupus şi a suferit şi un transplant de rinichi, pe care l-a făcut la vârsta de 25 de ani. De asemenea, problemele s-au ţinut lanţ şi de mama ei, Mandy Teefey, care era să îşi piardă viaţa în urma unei intervenţii chirurgicale.

Mama Selenei Gomez le-a atras atenţia tuturor după ce a apărut alături de artistă pe coperta revistei internaţionale Entrepreneur. Odată cu apariţia ei, Mandy Teefey, actriţa în vârstă de 45 de ani, a povestit pentru presa internaţională motivul pentru care s-a îngrăşat 60 de kilograme.

Citeşte şi: Selena Gomez, în luptă cu dezinformarea despre vaccinurile Covid.„Prefer să nu tac” 

„Nu aveam de gând să discut vreodată despre asta, dar ştiam că, atunci când o să apară revista, voi primi multe comentarii despre greutatea mea‟, a spus Mandy Teefey. Deşi criticii au spus că, pentru ea silueta, pur şi simplu, nu a mai contat, ea a infirmat aceste zvonuri, arătând în presă două fotografii cu ea în spital; una când i s-a mai spus că mai are două zile de trăit, alta când a fost externată.

Mandy Teefey: „Mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit‟

Pentru a-i lămuri pe curioşi care este motivul pentru care s-a îngrăşat, mama Selenei Gomez a  spus: „Am fost în spital multe săptămâni din cauza unei pneumonii duble. Mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit. Am avut doctori minune şi dragoste din partea familiei şi din partea prietenilor, lucru care m-a menţinut în viaţă. Am luptat. Doctorii s-au luptat şi am fost unul dintre puţinii pacienţi care au reuşit‟, a spus Mandy Teefey, fericită că a scăpat cu viaţă din încercarea vieţii sale.

„M-am îngrăşat 60 de kilograme. Nu am renunţat niciodată la mine. Nu era nevoie să pozez în vreo revistă. Sunt sănătoasă şi voi lucra pentru mine, în ritmul meu. Este un miracol că sunt aici. Multă dragoste pentru toată lumea‟, a transmis ea, plină de speranţă.

De asemenea, în interviul pentru revista Entrepreneur, Selena Gomez a specificat că a avut experienţe similare, pe reţelele de socializare, în care a fost criticată pentru modul în care arată, lucru care a determinat-o să stea departe de Internet: „A existat o eliberare uriaşă când am simţit că nu mai sunt în acest telefon mic, în care oamenii spun cele mai urâte lucruri. De ce mi-aş umple ziua cu asta? De asemenea, am început să realizez că întreaga lume duce o viaţă nerealistă. O viaţă perfectă, frumoasă şi fericită, care nu există‟, a spus artista, care este urmărită pe Instagram de 274 de milioane de fani.

Sursă foto: Pinterest



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg