Sfaturi de frumuseţe cu oţet de mere

1 59339 original jpg jpeg

Oţetul de mere te poate ajuta în rutina de frumuseţe. Acest ingredient poate fi folosit pentru a preveni acneea şi contribuie ca oja să se menţină pe unghii mai mult timp.

Iată toate modurile prin care oţetul de mere te poate ajuta să arăţi mai bine.

Pentru o piele fină

Adaugă 100 de ml de oţet de mere în cadă de baie plină cu apă caldă, fă baie 15 minute. Această baie va ajuta la restabilirea echilibrului PH-ului pielii şi va îndepărta cu succes celule moarte.

Soluţie pentru ten

Amestecă o lingură de oţet de mere în două căni de apă. Umezeşte o dischetă demachiantă şi aplică amestecul pe faţa curată şi uscată pentru a strânge pielea. Nu clăti! (mirosul se va risipi repede). Acizii alfa-hidroxi care se găsesc în oţetul de mere şi acidul acetic va stimula circulaţia sângelui şi va micşora porii.

Descurcă părul

Pune două linguri de oţet de mere într-o cană de apă şi clăteşte-ţi părul după ce-l şamponezi. Acidul acetic din oţetul de mere va îndepărta rezidurile,va descurca părul şi va oferi firelor de păr strălucire.

Accelerează vindecarea arsurilor solare

Pune jumătate de ceaşcă de oţet de mere în patru căni de apă. Umezeşte o dischetă demachiantă în această soluţie şi aplică pe pielea arsă de soare. Oţetul de mere reface echilibrul pH-ului pielii şi accelerează vindecarea.

Te scapă de mătreaţă

Fă o soluţie din părţi egale de oţet de mere şi apă. Masează scalpul cu acest amestec înainte de şamponare. Poţi, de asemenea, să pui o linguriţă de oţet de mere în şampon şi spală-te cu acesta. Oţetul de mere are proprietăţi naturale anti-fungice de combatere şi de atenuare a mătreaţii.

Înlătură mirosul neplăcut al picioarelor

Pune o ceaşcă de oţet de mere şi patru de apă într-un vas. Scufundă-ţi picioare 15 minute în această soluţie,clăteşte şi usucă cu un prosop curat. Proprietăţile antiseptice ale oţetului de mere ajută la dezinfectarea picioarelor şi la îndepărtarea mirosului neplăcut. În plus, datorită proprietăţilor anti-fungice ale oţetului de mere previne apariţia micozei piciorului.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg