Sfaturi de machiaj pentru când porţi o rochie albastră

sfaturi de machiaj jpeg

Te duci la o petrecere şi porţi o rochie albastră, dar nu ştii ce machiaj să aplici? La fel ca şi rochia, machiajul este important. Trebuie să creezi un aspect frapant şi elegant pentru a completa ţinuta. Iată câteva sfaturi de machiaj pentru când porţi o rochie albastră.

Există o serie de idei pe care le poţi implementa pentru a crea un machiaj personalizat pentru rochia albastră bazat pe aceste idei.

1. Sfaturi de machiaj pentru când porţi o rochie albastră - Joacă-te cu culorile

Primul lucru pe care ar trebui să-l ştim este că atunci când încercăm un machiaj nou,trebuie să ţinem cont de graficul de culori. Culorile complementare ajută cel mai mult. Atunci când porţi o rochie albastră,aplică omologul său în nuanţe de culori. Nuanţele de roşu şi portocaliu sunt cele complementare albastrului. Poţi asocia culorile acestei game de coral,portocaliu,pieriscă,maro cu albastru. Acest lucru este valabil în cazul în care vrei să te joci cu culorile,alegându-le pe cele potrivite tipului de ten pe care-l ai. Un alt truc este de a aduce o culoare în centrul atenţiei cu diferite elemente ale rochiei. Dacă rochia nu este în întregime albastră,dar are elemente albastre presărate,poţi introduce albastru în machiaj. Prezenţa altor culori fac look-ul mai interesant,chiar în timp ce te joci pe albastru.

2. Machiajul sau baza

Baza sau machiajul,depinde de tipul de look spre care vrei să mergi. Începe cu o exfoliere şi aplicarea unei creme hidratante pentru a menţine un aspect proaspăt pe tot parcursul zilei. Nuanţele reci de albastru le poţi asocia cu culori calde,cum sunt roşul închis sau portocaliu,şi de a crea un aspect cald. Nuanţele reci de albastru cu mai mult verde în ele,în timp ce nuanţe calde de albastru înclină mai mult spre violet.

Pentru un aspect cald,începe cu un corector cu care să acoperi petele,coşurile şi cearcănele. Acum alege un fond de ten de o nuanţă mai închisă decât nuanţa originală. Acest lucru conferă pielii o

caldă. Dacă ai un ten perfect în mod natural,poţi sări peste aplicarea fondului de ten,încercând un unt de corp sau o cremă hidratantă colorată. Etanşează baza cu o pudră pulbere minerală.

3. Sfaturi de machiaj pentru când porţi o rochie albastră - Obrajii

Obrajii nu ar trebui să fie în centrul machiajului,dar sunt la fel de importanţi. Alege să faci un joc de culori între culoarea pe care o aplici pe obraz şi culoarea rujului. Albastrul este o culoare rece,iar dacă rochia are această culoare,alege un fard de obraz de o nuanţă caldă.

Rozul este cel mai des folosit,dar dacă vrei o nuanţă mai caldă,încearcă un fard de pleoape de culoarea prunei. Pentru a aplica fardul de obraz,aplică trei puncte mici de fard pudră în mijlocul obrazului. Folosind o pensulă mare,rotundă,începe să aplici pe piele cu mişcări circulare. Poţi încerca şi autobronzantul. Cu ajutorul pensulei,aplică în sus şi spre urechi. Va adăuga o strălucire sidefie structurei feţei.

4. Ochii

Ochii feminini arată foarte bine cu o nuanţă puternică,neutră. Ochii metalici,smokey cu vârfuri de aripi sau ochi de pisică sunt câteva exemple de machiaj clasic potrivite pentru o rochie albastră,care funcţionează ca o magie.

Dacă rochia este bleumarin sau un albastru rece,aplică verde sau albastru la ochi. În mod similar,o rochie de o nuanţă caldă de albastru merge foarte bine cu violet sau albastru verzui. Culorile nu trebuie să fie exact aceeaşi nuanţă.

Aplică fard de pleoape,şi cu tuş pe marginea exterioară a ochiului într-o formă de V pentru a începe forma de ochi de pisică. Umple umbra faţă de cute şi aplică pe colţurile interioare. Cu un dermatograf negru sau colorat,trasează o linie peste pleoapa superioară,de finisare într-o aripă. Dai două straturi de rimel pe gene. Evită machiajul dramatic pentru ochi.

 5. Sfaturi de machiaj pentru când porţi o rochie albastră - Buzele  

Dacă ai creat un machiaj clasic,alege să aplici un ruj roze,crem sau bej. După ruj,întotdeauna se aplică un balsam de buze,dar şi un tuş de buze nud. Dacă vrei să aplici o nuanţă de roşu,una mai puternică,este potrivit. La fel este şi nuanţa de roz cald sau coral,care merge foarte bine cu albastru.

Pentru a termina machiajul,aplică o pudră minerală,care va păstra machiajul proaspăt.

Credit foto: www.stylecraze.comRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg