Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

1 75907 original jpg jpeg

Majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiunii ale tenului măcar o dată în viaţă. Însă, pentru unele dintre ele, aceste probleme nu se rezolvă niciodată din cauză că nu folosesc corect produsele de machiaj.

Evită uleiurile

Produsele cosmetice care conţin ulei, - uleiul mineral, uleiul de susan, uleiul de nuca de cocos - pot provoca grave iritaţii. Dacă pielea ta nu agrează uleiurile, încercă produse de machiaj pe bază de silicon. La rândul său, şi siliconul poate accentua imperfecţiunile tenului, aşa că testează mai multe produse alege ce ţi potriveşte cel mai bine.

Foloseşte-ţi mâinile

Aplicarea machiajului este singura excepţie de la regula să nu-ţi atingi faţa cu mâinile. Dacă nu ai timp să-ţi cureţi ustensilele de machiaj după fiecare utilizare, periile şi bureţii pot acumula bacterii care irită zonele predispuse la acnee. De aceea, este recomandat să foloseşti degetele, iar cu o atingere blândă să aplici baza de machiaj şi fondul de ten. Nu uita să te speli pe mâini înainte de a începe să te machiezi.

Învaţă ordinea aplicării produselor

„Cu ce ar trebui să încep? Cu fondul de ten sau corectorul?“ , este una dintre principalele întrebări pe care le pun femeile. Majoritatea încep cu corectorul, dar baza reală a machiajului este asigurată de fondul de ten. Dacă aplici acest produs înainte, corectorul va rezista mai mult pe faţă şi nici nu va mai fi nevoie să foloseşti o cantitate mare de produs ca să-ţi acoperi acneea.

Nu exagera

Aplicarea unui strat gros de machiaj nu va face decât să atragă şi mai mult atenţia asupra imperfecţiunilor de pe chipul tău. Lasă pielea să respire, folosind cantităţi mici de produs.

Demachiază-te corect

Una dintre principalele reguli de frumuseţe este să îndepărtezi machiajul şi să îţi cureţi pielea în fiecare seară, înainte de culcare. În caz contrar, porii se pot înfunda şi astfel pielea nu va mai elimina toate toxinele acumulate în timpul zilei.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg