Sfaturi pentru a fi mai feminină. Cum să scoţi la iveală frumuseţea

sfaturi pentru a fi mai feminină jpeg

În lipsă de timp şi răgaz din cauza multor probleme de rezolvat la serviciu, treburi casnice şi copii de îngrijit, multe femei au uitat să fie feminine, să îşi arate frumuseţea interioară şi exterioară şi să se simtă bine în pielea lor. Aşadar, iată sfaturi pentru a fi mai feminină.

Astăzi asistăm la o schimbare de roluri destul de drastică,femeia încearcă să ia locul bărbatului la serviciu,acasă şi pe stradă,iar bărbatul devine din ce în ce mai feminin şi inutil. Feminismul este un curent ce încurajează un comportament masculinizat al femeii,punându-l pe bărbat într-o lumină foarte proastă.

Cu toate acestea,femeia îşi doreşte şi trebuie să fie cât mai femeie,iar bărbatul cât mai bărbat. Pe asta se bazează o dezvoltare normală a unei familii,care până la urmă este baza viitorului. În lipsă de timp şi răgaz din cauza multor probleme de rezolvat la serviciu,treburi casnice şi copii de îngrijit,multe femei au uitat să fie feminine,să îşi arate frumuseţea interioară şi exterioară şi să se simtă bine în pielea lor. Aşadar,iată câteva sfaturi pentru a fi mai feminină.

Sfaturi pentru a fi mai feminină – descoperă-ţi feminitatea cu îndrăzneală,asta este menirea femeii

Fie că îţi este frică să îţi arăţi feminitatea,fie că eşti mamă şi ai uitat ce înseamnă să fi feminină şi atractivă,fie că îţi este ruşine de anumite aspecte fizice ale tale sau eşti frustrată din cauza faptului că nu te încadrezi în standardele frumuseţii feminine promovate de media,trebuie să ştii că feminitatea ta zace în tine şi aşteaptă să fie scoasă la iveală. Nu îţi trebuie decât puţină îndrăzneală.

Feminitatea stă în primul rând în comportamentul tău,gesturi şi poziţii ale corpului. Bineînţeles,aspectul fizic şi vestimentaţia,au o importanţă imensă. A fi feminină nu înseamnă neapărat să porţi haine provocatoare sau să pari foarte deschisă pentru o relaţie. Din contră,un stil vestimentar cuminte,modern şi foarte chic atrage atenţia imediat. În plus,a părea dezinteresată de relaţii este arma secretă de a atrage bărbaţii din cele mai vechi timpuri. Nu uitaţi,femeia trebuie cucerită,ci nu invers. Iar pentru a fi cucerită,trebuie să stârnească interes,curiozitate şi să ştie să se facă disponibilă doar atunci când trebuie.

Sfaturi pentru a fi mai feminină – gesturile,poziţia corpului,tenul şi mâinile,importante pentru orice femeie

Gesturile,felul cum vorbeşti şi poziţia corpului ajută enorm pentru a-ţi arăta feminitatea. O femeie nu are nevoie să gesticuleze prea brutal,vocea trebuie să fie mereu pe un ton potrivit,liniştit,să vorbească cât mai clar,corect şi atât cât trebuie. Apoi,poziţia corpului unei adevărate femei trebuie să fie dreaptă,demnă de cucerit şi să inspire încredere în sine.

În ceea ce priveşte îngrijirea exterioară,sunt trucuri uşor de învăţat şi pus în practică. Astfel,o femeie trebuie să aibă grijă de tenul şi mâinile ei,în primul rând. Acestea ies în evidenţă şi nu pot fi ascunse sub haine. Un ten îngrijit are nevoie de curăţare regulată,măşti şi tot ce ţine de dispariţia părului. Pensatul şi eradicarea firelor vizibile deasupra buzei de sus sunt absolut necesare la o femeie. Sprâncenele frumos pensate,în aşa fel încât să scoată forma ochilor în evidenţă fac minuni. Poţi merge la un salon pentru a-ţi da o formă frumoasă,apoi continuă tu acasă treaba când creşte părul.

Mâinile sunt cărţile de vizită ale unui om. Cel mai probabil ai auzit asta de multe ori. Şi aşa este,mâinile sunt foarte importante. Trebuie îngrijite cu atenţie,căci ele sunt la fel de vizibile ca şi faţa. Foloseşte cremele naturale pentru îngrijirea lor,ai grijă ca manichiura să fie mereu făcută. Nu ai nevoie neapărat de lac de unghii sau ojă,ci doar să ai forma dată şi îngrijită.

Sfaturi pentru a fi mai feminină – o minimă îngrijire exterioară face minuni,aşa că nu mai ezita să te bucuri de feminitatea din tine

Cine vrea să îşi evidenţieze şi mai mult trăsăturile,o poate face cu un pic de machiaj,care să îi lumineze frumuseţea. Nu este absolut necesar machiajul pentru a fi feminină,dar de cele mai multe ori ajută mult. Podoaba capilară a fost şi este una dintre punctele forte ale unei femei. Nu ai nevoie de coafură neapărat,dar un păr bogat frumos pieptănat este câteodată cea mai frumoasă dovadă de feminitate. Evită tunsorile scurte sau acelaşi look,de exemplu,dacă obişnuieşti să îţi porţi părul veşnic prins în coadă,încearcă şi alte coafuri.   

Epilatul poate fi de multe ori neplăcut,dar este necesar la toate femeile,de toate vârstele. Nu lăsa să se vadă părul de pe mâini,dacă acesta este prea vizibil. Părul de pe picioare nu are ce să caute,mai ales când porţi fuste sau rochii. Iar părul de la axilă arată foarte urât în ochii unui bărbat.

În final, când vine vorba de sfaturi pentru a fi mai feminină, vestimentaţia feminină este necesară pentru a evidenţia feminitatea. Scapă de pantaloni şi caută fuste şi rochii care să se potrivească formelor tale. Pantofii cu puţin toc te pun în evidenţă imediat,iar o vestimentaţie cu o cămaşă şi o fustă simplă alături de pantofi feminini este tot ce ai nevoie pentru a te deosebi în peisaj.

Citiţi şi: Sfaturi pentru un machiaj perfect



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg