Shannen Doherty vrea să arate că se poate trăi cu cancer. Cum se descurcă după ce boala a recidivat?

1 shannen doherty shutterstock jpg jpeg

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul Brenda din „Beverly Hills 90210‟, a dezvăluit în anul 2015, că a fost diagnosticată cu cancer de sân. Tratarea cu terapie hormonală nu a funcţionat, astfel încât actriţa a suferit o singură mastectomie în 2016. După ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale reconstructive, Doherty a fost încântată când a intrat în remisie. Cu toate acestea, a fost o victorie de scurtă durată împotriva unei boli agresive.

În februarie 2020, Doherty a anunţat că boala a revenit şi că se află în stadiul 4, ceea ce înseamnă că boala s-a extins şi s-a răspândit la ganglionii limfatici şi la alte organe. În ciuda diagnosticului care i s-a părut ca o pastilă amară, greu de înghiţit, Shannen Doherty a ales să continue să repete rolul Brenda Walsh pentru continuarea serialului „Beverly Hills 90210‟. Pregătirile pentru filmări au fost dificile pentru Doherty din diferite motive, inclusiv din cauză că bunul ei prieten, Luke Perry, a murit într-un accident vascular cerebral cu doar câteva săptămâni înainte de a începe filmările.

Moartea fulgerătoare a lui Luke Perry a şocat-o

Actriţa nu se aştepta ca Perry să moară. „Este atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată şi, apoi să aflu că cineva care pare să fie sănătos a plecat primul”, a spus Doherty într-un interviu al emisiunii „Good Morning America‟. „A fost într-adevăr şocant. Cel mai simplu lucru pe care l-am putut face pentru a-l onora a fost să fac acel film. Unul dintre motivele pentru care am făcut „90210‟, alături de Luke, a fost acela că oamenii vor vedea că şi alţi oameni cu cancer în stadiul 4 pot funcţiona. Viaţa nu se termină în minutul în care primim acest diagnostic. Mai avem ceva de trăit şi de făcut‟, a adăugat ea.

Shannen Doherty încearcă să nu-şi piardă speranţa

La mai puţin de 6 luni de la anunţarea diagnosticului ei de cancer de sân în stadiul 4, Shannen Doherty şi soţul său, Kurt Iswarienko, s-au izolat acasă din cauza COVID-19, pentru că ea avea un risc suplimentar din cauza cancerului şi a tratamentelor care îi compromit imunitatea. Lunile petrecute în casă i-au oferit lui Doherty un timp de reflecţie necesar, în timp ce făcea inventarierea mentală a bunurilor ei pe care cei dragi ar trebui să le obţină după moartea ei. În acea perioadă simţea că n-ar trebui să scrie scrisori celor pe care-i iubeşte, după cum a şi mărturisit într-un interviu: „Nu m-am aşezat să scriu scrisori. Este ceva ce trebuie să fac. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun mamei mele. Vreau ca soţul meu să ştie ce a însemnat el pentru mine‟. De asemenea, s-a gândit să creeze mesaje video: „Ori de câte ori vine momentul să fac asta, mă simt de parcă am ajuns la final. Simt că sunt un fiinţă umană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să-ţi închei treburile când simţi că mai poţi trăi încă 10 sau 15 ani‟.

Continuă să lucreze

Decisă să arate lumii că o persoană poate trăi cu cancer, Shannen Doherty continuă să lucreze şi să posteze pe reţelele de socializare. În mai 2021, a postat o fotografie cu ea şi actorul Chad Michael Murray în timp ce lucrau la „Cetatea‟, care urmează să se lanseze în 2022. De asemenea, a postat fotografii după o noapte petrecută în oraş, alături de mai mulţi prieteni.

În iunie, a făcut furori pe Instagram când a postat o fotografie în care apare fără machiaj, denunţând tradiţia de la Hollywood de a încerca să transforme femeile în ceva ce nu sunt. Doherty vrea să-şi trăiască viaţa în cel mai bun mod posibil.

FOTO: ShutterstockRecente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg