Şi-a dorit copii, dar n-a avut niciunul. Câte sarcini a pierdut Marilyn Monroe?

1 85106 original jpg jpeg

A fost una dintre cele mai cunoscute actriţe din toate timpurile. Cu apariţii în filme precum “Some Like It Hot” (1959) şi “The Seven Year Itch” (1955) şi un fizic desăvârşit, Marilyn a devenit un sex simbol veridic pe durata carierei sale pline de succes.

Însă diva hollywoodiană nu s-a făcut remarcată doar prin rolurile jucate, ci şi prin intermediul dramelor trăite în viaţa sa amoroasă. Monroe s-a măritat de trei ori în scurta ei viaţă şi fiecare mariaj de-ai ei s-a sfârşit dezastruos.

Prima dată, actriţa a ajuns la altar în 1942, când n-avea mai mult de 16 ani şi i-a jurat dragoste veşnică lui James Dougherty, după cum ne informează Express. Căsnicia lor a durat patru ani, după care întreaga ei carieră hollywoodiană a luat avânt. Însă legendara actriţă nu şi-a dorit doar succes professional şi faimă răsunătoare, ci şi să cunoască maternitatea.

În 1954, Monroe s-a căsătorit cu cineva la fel de cunoscut ca ea, sportivul Joe DiMaggio, însă nici căsnicia lor n-a durat la nesfârşit. De fapt, s-a încheiat în mai puţin de un an. În 1956, diva a devenit soţia lui Arthur Miller, de care a divorţat în 1961.

Cu toate că a fost căsătorită de trei ori, Marilyn n-a devenit niciodată mamă. Actriţa a fost însărcinată de trei ori, dar n-a dus nicio sarcină la termen. Biography susţine că Monroe a suferit două avorturi spontane şi o sarcină ectopică şi că toate aceste sarcini s-au petrecut în timpul celei de-a treia căsnicii din viaţa ei, adică între 1956 şi 1961.

Marilyn n-avea mai mult de 30 şi ceva de ani când s-a despărţit de Arthur Miller, lucru care i-ar fi permis să mai rămână însărcinată şi să devină mamă, după cum îşi dorea, chiar şi post-divorţ. Însă, n-a mai trăit să-şi vadă visul cu ochii. Monroe a murit din cauza unei supradoze de pastile în 1962, la numai 36 de ani.

Nici măcar în ziua de astăzi nu se ştie exact dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere, însă e binecunoscut faptul că regretata divă suferea din cauza unui dezechilibru emoţional, care punea adesea stăpânire pe viaţa ei. Poliţia a găsit sticluţe de pastile lângă trupul ei neînsufleţit, lucru care a dus la concluzia pe care o ştim şi-n prezent – că Marilyn Monroe a murit din cauza unei “eventuale sinucideri”.Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg