Şi ei se machiază! Rutina de înfrumuseţare a bărbaţilor de la Hollywood

1 barbati hollywood jpg jpeg

O imagine atrăgătoare este esenţială în showbiz de fiecare dată când vedeta respectivă păşeşte pe covorul roşu sau îşi face apariţia în spaţiul public. Şi nu numai femeile se preocupă de acest aspect. Există bărbaţi în muzică, sport sau actorie, care nu se abat de la regula de bază – trebuie să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a arăta bine!

Nu mai e de mult semn de slăbiciune sau feminitate exagerată să ai grijă de corpul şi chipul tău. Iar bărbaţii din divertisment ştiu asta prea bine. Pe lângă machiajul care le este aplicat de fiecare dată când apar în faţa camerelor de filmat, vedetele masculine au obiceiul de-a folosi produse cosmetice şi acasă. Şi nu ne referim doar la cremă de bărbierit şi after shave, ci şi la loţiuni de hidratare şi estompare a ridurilor. Care sunt starurile care au devenit dependente de rutina lor de înfrumuseţare în viaţa lor de zi cu zi, nu numai înainte de-a apărea în lumina reflectoarelor? 

David Beckham

“Îmi curăţ tenul. Îl hidratez. Termin totul în şapte minute”, a dezvăluit fostul fotbalist britanic într-un filmuleţ realizat de Biotherm Homme, brandul de cosmetice reprezentat de Beckham. Încă din 2014, David a recunoscut că umbla prin produsele cosmetic ale soţiei ei pentru a-şi întreâine aspectul proaspăt al tenului. Dacă, la acea vreme, câtţiva dintre noi am ridicat sprâncenele a uimire, în ziua de azi tot mai mulţi repezentanţi ai sexului tare apelează la metode considerate feminine de întreţinere.

Ricky Martin

Nu e nicio mirare că starul latino are grijă de fizicul său, acest lucru e uşor de observant cu ochiul liber. Însă Ricky a dus rutina de înfrumuseţare la un nivel superior, după cum ne arată chiar el în filmuleţele postate pe pagina sa de Instagram. Cântăreţul susţine că pielea mâinilor noastre poate îmbătrâni la fel de mult şi de inestetic ca pielea pe pe faţă, aşadar e nevoie de un effort în plus pentru a estompa semnele trecerii timpului. Martin îşi aplică, în mod regulat, măşti de hridratare pe mâni, buze şi restul chipului, iar efectul e vizibil, nu credeţi, fetelor?

Kevin Hart

“Cu faţa mea fac bani”, ne spune pe şleau comicul american. “Aşa că trebuie să mă concentrez fix pe acest lucru – să am grijă de tenul meu!” Ş ice face pentru acest lucru? “Folosesc scrub-ul La Mer, după care mă clătesc. Apoi pun un prosop cald pe faţă pentru a curăţa tot. după aceea, aplic crema hidratantă pe toată faţa”, conchide simpaticul actor de comedie.

Ryan Reynolds

Actorul American este alt bărbat bine de la Hollywood, care ştie cum să aibă grijă de el. Şi nu ne referim la asigurări financiare sau depozite în bănci, ci la felul în care s-a obişnuit să-şi menţină imaginea de sex symbol. Ryan doră parfumurile şi nu face rabat de la cele preferate atunci când iese din casă. “Eu consider parfumul o chestiune personală. Nu cred că e bine să primeşti parfumuri de la alţii, ci e de preferat să ţi le cumperi singur pentru a nu da rateuri. Iar eu deţin controlul 100% la chestia asta”, a declarant Reynolds pentru Best Health.

George Clooney

Când a fost întrebat care este rutina de înfrumuseţare a lui, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood – şi preferatul femeilor de pretutindeni! – a făcut următoarea afirmaţie pentru Mirror: “Eu frecventez spa-urile şi ador saunele. Totuşi nu folosesc anumite produse cosmetic, ţin doar la săpunul Ivory, care nu trebuie să-mi lipsească din baie, atâta tot”. Şi asemenea achiziţie e o nimica toată pentru actorul milionar, având în vedere că un astfel de săpun costă doar 60 de cenţi.

foro - Shutterstock  



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg