Simona Gherghe, reacţie vehementă pentru mămicile care au criticat-o că îşi lasă fetiţa cu scutec şi suzetă la 3 ani

1 simona copii jpg jpeg

Este "mamă de doi", aşa cum obişnuieşte să-şi spună pe reţelele de socializare, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu activităţile sale. Simona Gherghe trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, are o familie frumoasă şi, pentru moment, se concentrează exclusiv pe viaţa personală.

Simona a renunţat la televiziune şi la emisiunea pe care o modera la Antena 1 pentru a se dedica creşterii celor doi copii, Ana şi Vlad. Atunci când are timp, vedeta le povesteşte mămicilor din experienţele sale, iar recent o poză cu fetiţa sa, în care purta scutec şi folosea suzetă a fost motiv de critici. Simona Gherghe a ţinut să le explice fanelor sale cum stau lucrurile. 

Citeşte şi: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

„Ana are doi ani şi şase luni şi, da, are suzetă şi da, are scutec! Nu am de gând să forţez absolut nimic, ritmul ei natural', le-a răspuns Simona Gherghe celor care i-au reproşat că nu ia măsuri.„Nu, oameni buni, nu este nicio ruşine să vezi un copil, chiar şi de trei ani – trei ani şi ceva – purtând scutec sau suzetă', a mai explicat Simona Gherghe, potrivit Viva!

Citeşte şi: Andreea Marin, noi detalii intime din viaţa personală: "Noi suntem mai mult decât iubiţi"

Simona Gherghe nu se sfieşte să spună că viaţa sa s-a schimbat complet în ultimii trei ani, de când familia s-a mărit şi a adus-o pe lume pe Ana Georgia şi, mai apoi, pe mezinul Vlad Ioan.

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea.

A venit o chestie mică aşa care stă agăţată de mama nonstop, de mama ei şi dintr-o dată copilul s-a schimbat total. A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace. Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocneşte. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine”, povestea Simona Gherghe în urmă cu ceva timp. Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg