Simte-te sexy, goală!

1 67680 original jpg jpeg

Deşi iubitul tău este şi el un om ca oricare altul şi are şi el defectele lui, ai câteva reţineri care te împiedică să fii deschisă mereu. Această percepţie cumva eronată despre corpul tău poate fi adevăratul impediment în calea fericirii tale. Iată cum faci pentru a te simţi un pic mai bine în pielea ta!

Chiar dacă te confrunţi cu o nouă iritaţie a pielii sau eşti mai timidă atunci când vine vorba de bustul tău,ori nu ai fost în stare să dai jos acele 5 kg,nu dispera. Există câteva trucuri pentru a arăta bine goală şi asta fără să mergi la sală de 2 ori pe zi.

Exfoliază!

Cât de mult în timpul iernii,pentru că pielea are tendinţa să fie mult mai uscată ca de obicei! Este important deci,să îndepărtezi  toate celulele moarte ale pielii,cu scopul de a arăta radioasă! Asigură-te că acele părţi ale corpului pe care iubitul tău le atinge în mod frecvent sunt perfect netede! După exfoliere,încercă să înlocuieşti crema ta hidratantă cu un ulei pentru copii.

Bronzează-te un pic!

Dacă eşti conştientă de curbele tale,bronzul este o modalitate foarte bună să pari mai subţire,fără să ţii vreo cură în mod special. Unde mai pui că bronzul ascunde imperfecţiunile pielii (vergeturi sau varice)!

Ascunde defectele

Foloseşte corector,fond de ten şi pudră şi nu-l lăsa pe soţul tău să-ţi vadă cearcănele şi semnele de oboseală. Vrei să fii atrăgătoare,nu? Faptul că vă cunoaşteţi de atâţia ani şi că te ştie oricum,nu este o scuză!

Alege un parfumcald

Felul în care miroşi contează la fel de mult ca restul îngrijirii tale! Atrage atenţia asupra decolteului tău şi a încheieturilor prin tamponarea unui parfum cald şi condimentat.

Răsfaţă-ţi mâinile şi picioarele!

Fă-ţi manichiura şi pedichiura,şi încearcă un pic de culoare. Optează pentru ceva îndrăzneţ şi roşu sau dimpotrivă,pentru ceva neutru şi cald ca o piersică. Ai grijă şi de călcâie,trebuie să fie perfect moi!

 

Aranjează-te un pic… jos

Nu trebuie să scapi de tot de părul de acolo,ci doar pe lângă linia chilotului.Dacă eşti mai îndrăzneaţă,îţi poţi ruga cosmeticiana să-ţi facă cu ceară,o formă drăguţă acolo.

Regleazătemperatura din cameră

Trebuie de asemenea să te asiguri că temperatura din cameră nu este nici prea ridicată,nici prea scăzută. Odată dezbrăcată,nu e cale de întoarcere! Dacă e prea cald vei transpira în timp scurt,dacă e prea frig,vei începe să tremuri.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg