Sofia Vicoveanca, dezvăluiri cutremurătoare despre soţul său. De ce nu s-a recăsătorit după moartea lui

1 thumbnail sofia vicoveanca la 40 de intrebari cu denise rifai jpg jpeg

Supranumită Privighetoarea Bucovinei, Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Are o carieră de 62 de ani şi şi-a dedicat toată viaţa cântecului, iar sprijin în momentele grele i-a fost soţul ei, care a murit în urmă cu 20 de ani. De atunci, lumea artistei s-a schimbat total.

Sofia Vicoveanca şi soţul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Artista şi partenerul său de viaţă au avut o relaţie foarte strânsă şi o căsnicie care a durat nu mai puţin de 30 de ani. După moartea soţului, cântăreaţa de muzică populară nu a vrut să-şi refacă viaţa, după cum a mărturisit în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Soţul artistei a murit în urmă cu 20 de ani, iar cântăreaţa de muzică populară a trecut prin momente cumplite. ”Eu m-am dedicat cântecului, nu ştiu cine ar mai avea puterea şi atâta înţelegere. Nu îmi mai găsesc un om atât de înţelegător alături de mine, îşi lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă, ştia să mă ajute şi să mă sfătuiască.”, a spus Sofia Vicoveanca despre soţul său.

"Venea de la Bucureşti şi cât stătea pe la rude...se întorcea acasă ghem de nervi, se dezobişnuise de Bucureşti...se formase un bucovinean, era cu linişte, cu pace...Ştiţi ceva, nu noi hotărâm, fiecare om are o poveste croită de Dumnezeu şi eu mai spun aşa, el hotărăşte când venim pe lume şi când plecăm. Mai zic şi acum că, după atâta amar şi necaz, o să vină şi bine”, a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca, marea doamnă a muzicii populare, şi-a dorit să rămână cu amintirea soţului său, care a iubit-o şi a respectat-o mereu, de aceea nu s-a mai recăsătorit.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg