Sophia Loren fentează bătrâneţea

1 55334 original jpg jpeg

Cu toate că a împlinit vârsta de 79 de ani, Sophia Loren nu spune „nu“ nici ţinutelor provocatoare, nici actoriei. Legenda sexy a Italiei a primit recent un rol în filmul „La Voce Umana“, regizat de Edoardo Ponti, fiul ei.

Sophia Loren,pe numele ei adevărat Sofia Villani Scicolone,s-a născut în Roma anului 1934,ducând o viaţa plină de lipsuri în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Părăsită de tată încă din primii ani de viaţă,şi-a petrecut copilăria alături de mamă,urmând ca vârsta de 15 ani să-i schimbe destinul. Loren a participat la un concurs de frumuseţe,unde a câştigat titlul „Miss Eleganţa“ şi l-a întâlnit pe Carlo Ponti,viitorul ei soţ.

A jucat în peste 90 de filme

Începând cu anul 1957,actriţa a început să joace la Hollywood alături de cei mai mari actori ai epocii:Clark Gable,Peter Sellers,John Wayne şi Frank Sinatra. Sophia Loren are în palmares peste 90 de producţii,printre care se numără „Ciociara“,„Cidul“,„Omul din La Mancha“ şi „Căsătorie în stil italian“. Tot ea este cea care a câştigat pentru prima oară Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

 A fost dorită de bărbaţi celebri

Actriţa a fost curtată de Peter Sellers,un actor şi cântăreţ britanic cunoscut,pe vremea când cei doi înregistrau piese împreună. Deşi actorul s-a despărţit de soţia lui,Anne Howe,pentru că era îndrăgostit de Loren,aceasta nu a dat curs sentimentelor lui. Şi actorul Cary Grant a fost fermecat de frumuseţea şi stilul italiencei.

Pe când ea avea numai 22 de ani,iar el 53,au avut o scurtă aventură,care s-a încheiat în momentul în care actriţa a refuzat cererea în căsătorie a lui Grant. După ce l-a cunoscut pe Carlo Ponti,Sophia Loren nu a mai iubit niciun alt bărbat. Mariajul lor a durat 50 de ani,până când Ponti s-a stins din viaţă. După naşterea celor doi copii,actriţa a acceptat mai puţine roluri,pentru a se putea dedica mai mult creşterii acestora.Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg