Spălarea părului cu bere oferă strălucire, volum şi repară firele

1 69296 original jpg jpeg

O poţi consuma de plăcere ori o poţi utiliza la gătit. Dar te-ai gândit vreodată că poţi să o foloseşti şi în ritualul de îngrijire al părului? Nu puţini sunt cei care spun că berea face minuni pentru podoaba capilară. Iată de ce să ţii cont în spălarea părului cu bere!

Ingredientele de bază ale berii sunt malţul şi hameiul. Acestea conţin proteine,care pot întări cuticulele părului. Cuticula este un strat de celule moarte care se află pe partea exterioară a firului de păr. În cazul în care cuticula este deteriorată,aceste celule se sparg şi dau aspectul de păr uscat şi neîngrijit.

Spălarea părului cu bere. Repară firele de păr deterioarate

Dacă aplici bere pe lungimea firelor de păr,proteinele care se găsesc în acest produs repară cuticulele. În esenţă,berea poate fi considerată un aliment-minune care face ca părul să arate bine,mai ales după ce este expus la uscarea cu foenul,îndreptarea cu placa şi vopsirea.

Spălarea părului cu bere. Dă strălucire părului

Beneficiile berii nu se opresc aici:acest aliment dă strălucire părului. Odată ce proteinele din bere se prind de cuticulele părului,suprafaţa nou netezită va reflecta mai bine lumina. Acest lucru înseamnă că părul tau va deveni mai strălucitor. Alcoolul din bere adaugă,de asemenea strălucire,datorită vitaminei B şi a zaharurilor naturale,cu toate că unii experţi avertizează că alcoolul va usca părul,dacă îl foloseşti prea des.

Spălarea părului cu bere. Clătirea părului cu bere

Pentru a te clăti pe păr cu bere,amestecă la temperatura camerei bere (aproximativ un sfert de ceaşcă) cu o cantitate egală de apă şi adaugă două linguri de oţet de cidru de mere pentru a diminua mirosul berii. După utilizarea şamponului şi a balsamului,clăteşte părul în amestecul de mai sus,după care clăteşte din nou cu apă din abundenţă. Apelează la acest tratament de 2 ori pe lună.

Spălarea părului cu bere. Oferă volum părului

Berea poate fi folosită şi ca balsam pentru păr. Pune o cană de bere într-o sticlă cu pulverizator şi pulverizează. Tratamentul este indicat în special persoanelor cu părul foarte subţire,pentru că oferă volum podoabei capilare,fără să încarce părul,aşa cum se întâmplă în cazul produselor cosmetice.

Spălarea părului cu bere. Şampon natural

De asemenea,poţi folosi berea pentru a te spăla pe cap. Pune o ceaşcă de bere într-un vas. Lasă pe foc până când lichidul scade la jumătate şi aşteaptă să se răcească. Toarnă peste amestec o cană de şampon,agită şi spală părul ca de obicei.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg