Sp─âlarea p─ârului cu bere ofer─â str─âlucire, volum ┼či repar─â firele

1 69296 original jpg jpeg

O po┼úi consuma de pl─âcere ori o po┼úi utiliza la g─âtit. Dar te-ai g├óndit vreodat─â c─â po┼úi s─â o folose┼čti ┼či ├«n ritualul de ├«ngrijire al p─ârului? Nu pu┼úini sunt cei care spun c─â berea face minuni pentru podoaba capilar─â. Iat─â de ce s─â ┼úii cont ├«n sp─âlarea p─ârului cu bere!

Ingredientele de baz─â ale berii sunt mal┼úul ┼či hameiul. Acestea con┼úin proteine,care pot ├«nt─âri cuticulele p─ârului. Cuticula este un strat de celule moarte care se afl─â pe partea exterioar─â a firului de p─âr. ├Än cazul ├«n care cuticula este deteriorat─â,aceste celule se sparg ┼či dau aspectul de p─âr uscat ┼či ne├«ngrijit.

Sp─âlarea p─ârului cu bere. Repar─â firele de p─âr deterioarate

Dac─â aplici bere pe lungimea firelor de p─âr,proteinele care se g─âsesc ├«n acest produs repar─â cuticulele. ├Än esen┼ú─â,berea poate fi considerat─â un aliment-minune care face ca p─ârul s─â arate bine,mai ales dup─â ce este expus la uscarea cu foenul,├«ndreptarea cu placa ┼či vopsirea.

Sp─âlarea p─ârului cu bere. D─â str─âlucire p─ârului

Beneficiile berii nu se opresc aici:acest aliment d─â str─âlucire p─ârului. Odat─â ce proteinele din bere se prind de cuticulele p─ârului,suprafa┼úa nou netezit─â va reflecta mai bine lumina. Acest lucru ├«nseamn─â c─â p─ârul tau va deveni mai str─âlucitor. Alcoolul din bere adaug─â,de asemenea str─âlucire,datorit─â vitaminei B ┼či a zaharurilor naturale,cu toate c─â unii exper┼úi avertizeaz─â c─â alcoolul va usca p─ârul,dac─â ├«l folose┼čti prea des.

Sp─âlarea p─ârului cu bere. Cl─âtirea p─ârului cu bere

Pentru a te cl─âti pe p─âr cu bere,amestec─â la temperatura camerei bere (aproximativ un sfert de cea┼čc─â) cu o cantitate egal─â de ap─â ┼či adaug─â dou─â linguri de o┼úet de cidru de mere pentru a diminua mirosul berii. Dup─â utilizarea ┼čamponului ┼či a balsamului,cl─âte┼čte p─ârul ├«n amestecul de mai sus,dup─â care cl─âte┼čte din nou cu ap─â din abunden┼ú─â. Apeleaz─â la acest tratament de 2 ori pe lun─â.

Sp─âlarea p─ârului cu bere. Ofer─â volum p─ârului

Berea poate fi folosit─â ┼či ca balsam pentru p─âr. Pune o can─â de bere ├«ntr-o sticl─â cu pulverizator ┼či pulverizeaz─â. Tratamentul este indicat ├«n special persoanelor cu p─ârul foarte sub┼úire,pentru c─â ofer─â volum podoabei capilare,f─âr─â s─â ├«ncarce p─ârul,a┼ča cum se ├«nt├ómpl─â ├«n cazul produselor cosmetice.

Sp─âlarea p─ârului cu bere. ┼×ampon natural

De asemenea,po┼úi folosi berea pentru a te sp─âla pe cap. Pune o cea┼čc─â de bere ├«ntr-un vas. Las─â pe foc p├ón─â c├ónd lichidul scade la jum─âtate ┼či a┼čteapt─â s─â se r─âceasc─â. Toarn─â peste amestec o can─â de ┼čampon,agit─â ┼či spal─â p─ârul ca de obicei.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg