Spune "adio" pielii obosite cu aceste măşti naturale

1 73612 original jpg jpeg

Activităţile zilnice ne ocupă tot timpul şi acest lucru se reflectă pe piele, care capătă un aspect obosit şi îmbătrânit. Chiar dacă îţi este imposibil să stai să acorzi mai mult timp rutinei de îngrijirea a pielii, încearcă metodele alternative care au ca rezultat întinerirea pielii.

Lipsa somnului,expunerea la poluare,lipsa rutinei de îngrijire a pielii,etc.,toţi aceşti factori duc la îmbătrânirea pielii înainte de vreme. Poate nu ştiai,dar există modalităţi naturale prin care poţi reda prospeţimea,strălucirea şi frumuseţea pielii.Acestea sunt modalităţi naturale care ajută la repararea pielii,fără a provoca deteriorarea. În plus,sunt sigure,ieftine şi extrem de eficiente. Alege să dedici 5-10 minute din timpul liber pentru a avea grijă de piele şi,implicit,de tine.

Iată cum poţi avea piele sănătoasă şi radiantă natural: Uleiul de jojoba,un hidratant natural

Uleiul de jojoba este un hidratant natural,care,aplicat pe pielea feţei ajută la îmbunătăţirea elasticităţii şi o menţine hidratată,iar antioxidanţii prezenţi în uleiul de jojoba previn pierderea catifelării. Ia câteva picături de ulei,freacă-l pe degete şi începe să masezi pielea feţei cu el până când este absorbit.

Citeşte şi:Alimentele ce ajută părul să se menţină sănătos şi frumos

Aplică măşti faciale

Măştile facialesunt necesare în aceste zile deoarece pielea are nevoie de ele pentru a combate pielea obosită,plus că o curăţă şi rezultatele sunt incredibile.

Spray-ul de apă de trandafiri

Acesta este cel mai eficient produs pentru redarea strălucirii şi a fermităţii pielii. Pulverizează apă de trandafiri pe pielea feţei pentru un look radiant şi fresh.

Masca exfoliantă pe bază de miere şi zahăr

Se ştie că exfolierea este ceea ce are nevoie pielea obosită. Aşadar,încearcă să prepari o mască exfoliantă acasă din zahăr şi miere,care ajută la eliminarea celulele moarte şi a murdăriei de pe piele. Este cea mai bună modalitate prin care îi redai strălucirea pielii obosite.

Citeşte şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Încearcă tratamentul cu gheaţă

Freacă pielea cu cuburi de gheaţă pentru a stimula circulaţia sângelui şi redarea strălucirea pielii. Cuburile pot fi aplicate direct pe piele,sau într-o cârpă curată şi tamponezi pe piele câteva minute.

Încearcă sucul de castravete

Pentru reîmprospătarea pielii,aplică suc de castravete. Este un remediu incredibil,pe care îl laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă rece.

 Felii de roşie  

Acest remediu natural a trecut cu brio testul acum mult timp. De aceea,el este încorporat în rutina de frumuseţe a femeilor din întreaga lume. Taie o roşie felii şi freacă pielea cu ele timp de câteva minute. Pielea va rămâne curată şi proaspătă.

Credit foto:boldsky.com