Staruri care au minţit în privinţa vârstei lor. Motivele pentru care au făcut un secret din anul naşterii lor

1 sandra asta png png

Vârsta este un subiect sensibil, în special în industria divertismentului. N-ar fi surprinzător ca unele vedete să se prefacă mai tinere decât sunt, dar se pare că unele au minţit că sunt mai în vârstă.

Lumea divertismentului poate fi destul de crudă cu cei din faţa camerelor de filmat. Celebrităţile sunt întotdeauna sub presiunea de a arăta bine, de a rămâne în formă. Nu ai voie să fii prea gras sau prea slab, prea tânăr sau prea bătrân. Hollywood-ul, de pildă, iubeşte să aducă în prim plan vedete mereu tinere şi în formă perfectă, de aceea artiştii apelează la tot felul de tactici pentru a rămâne în tiparele impuse.

Una dintre strategiile pe care multe dintre actriţe le-au adoptat a fost aceea de a minţi în privinţa vârstei lor. În trecut, existau echipe întregi dedicate modificării biografiilor celebrităţilor. În zilele noastre, pot fi vedete de film, muzicieni şi chiar personaje sportive care nu-şi declară vârsta reală.

Sandra Bullock

Actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 56 de ani, se numără printre cei care au minţit în legătură cu vârsta pentru a-şi menţine cariera pe linia de plutire. A declarat că nu şi-a propus niciodată să spună ceva ce nu era adevărat, dar şi-a dat seama că păstrarea secretului vârstei ei reale ar putea fi un avantaj. „După un timp, chiar nu mai ştii ce vârstă ai, pentru că ai a minţit de atâtea ori în privinţa asta‟, a spus ea.

Gabrielle Carteris

Starul din Beverly Hills 90210, Gabrielle Carteris a recunoscut că, pentru a obţine rolul Andrea Zuckerman, care trebuia să aibă 16 ani, a trebuit să mintă în privinţa vârstei ei. Avea 29 de ani când a mers la preselecţie, dar le-a spus producătorilor că are 21 de ani. „Când am primit rolul, un avocat mi-a spus că pot semna un contract şi pot declara o altă vârstă, atâta timp cât depăşeşte vârsta de 21 de ani”, a spus actriţa ajunsă acum la 60 de ani care a mai explicat: „Când s-a aflat vârsta mea reală, serialul abia se lansase, iar personajul meu era deja stabilit, deci nu mă mai puteau concedia. Totuşi, un producător mi-a spus: «Ai noroc că nu ştiam vârsta ta când te-am angajat»‟.

Whoopi Goldberg

Îndrăgita actriţă Whoopi Goldberg a recunoscut, într-un interviu oferit în anul 1986 publicaţiei „The Washington Post‟, că a minţit în legătură cu vârsta ei reală pentru a obţine roluri. La acea vreme, se credea că are 35 de ani, în timp cea ea avea numai 30 de ani.

Geri Halliwell

A fost cunoscută ca Ginger Spice, una dintre cele mai vechi membre ale trupei Spice Girls. Pentru o bună bucată de vreme, nimeni n-a ştiut exact care este vârsta ei. Acum, se crede că are în jur de 48 de ani, dar în timpul unui interviu dat în 2018 de colega ei de trupă, Mel B., aceasta a spus că nici măcar nu este sigură care este vârsta lui Geri Halliwell. „Geri şi-a ascuns mereu vârsta, deci încă nu ştiu câţi ani are. Nu cred că ştie cineva asta‟, a spus ea.

Milla Kunis

La prima sa preselecţie, Milla Kunis, în vârstă de 37 de ani acum, avea doar 14 ani. Nu era destul de în vârstă pentru a obţine rolul lui Jackie Burkhart din serialul „That `70s Show‟, care avea să-i lanseze cariera, aşa că şi-a falsificat data naşterii. „Le-am spus că sunt puţin mai în vârstă şi că voi împlini 18 ani, ceea ce nu era o minciună din punct de vedere tehnic, deoarece la un moment dat avea să se întâmple...‟, a mărturisit ea într-un interviu oerit lui Jay Leno în anul 2012. Minciuna i-a adus nu numai lansarea în actorie ci şi ocazia să-şi cunoască pe platourile de filmare viitorul soţul, pe Ashton Kutcher, cu care are 2 copii.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg