Ştefan Manolache, primele declaraţii după despărţirea de Andreea Antonescu: ”Nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie!”

5 andreea antonescu stefan manolache jpg jpeg

Vestea că Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache nu mai formează un cuplu a surprins pe toată lumea, iar acum, fostul iubit al artistei a rupt tăcerea.

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Cancan, acesta a mărturisit că artista s-ar fi schimbat radical după ce a primit un telefon de la fostul soţ, care i-ar fi reproşat speculaţiile apărute în presă privind o eventuală sarcină.

”Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuţie în contradictoriu. Singura discuţie care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau şi părinţii mei şi a venit vorba despre divorţul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situaţia.

Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

Eu mi-am deschis nişte afaceri la Iaşi şi am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că şi Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soţ, în legătură cu speculaţiile legate de sarcină şi de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu ştie motivul pentru care a luat această decizie şi oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea îşi asumă decizia luată. Eu nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat şi apoi m-a blocat peste tot”, a mărturisit Ştefan Manolache, potrivit sursei citate.

Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

Andreea Antonescu a vorbit şi ea despre separare, dezvăluind că îi e clar că nu mai formează un cuplu: ”Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relaţia noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simţit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă. Nici acum nu ştiu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ştefan, eu n-am ce să îi reproşez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine.”, a precizat ea. Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg