Ştefan Manolache, primele declaraţii după despărţirea de Andreea Antonescu: ”Nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie!”

5 andreea antonescu stefan manolache jpg jpeg

Vestea că Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache nu mai formează un cuplu a surprins pe toată lumea, iar acum, fostul iubit al artistei a rupt tăcerea.

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Cancan, acesta a mărturisit că artista s-ar fi schimbat radical după ce a primit un telefon de la fostul soţ, care i-ar fi reproşat speculaţiile apărute în presă privind o eventuală sarcină.

”Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuţie în contradictoriu. Singura discuţie care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau şi părinţii mei şi a venit vorba despre divorţul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situaţia.

stanga
dreapta
4 andreea antonescu jpg jpeg
5 andreea antonescu stefan manolache jpg jpeg
4 andreea antonescu a vorbit despre divort 3 jpg jpeg
6 andreea antonescu dragostea in acte heynewsro jpg jpeg
3 andreea antonescu si stefan manolache sunt iubiti 1 jpg jpeg

Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

Eu mi-am deschis nişte afaceri la Iaşi şi am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că şi Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soţ, în legătură cu speculaţiile legate de sarcină şi de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu ştie motivul pentru care a luat această decizie şi oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea îşi asumă decizia luată. Eu nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat şi apoi m-a blocat peste tot”, a mărturisit Ştefan Manolache, potrivit sursei citate.

Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

Andreea Antonescu a vorbit şi ea despre separare, dezvăluind că îi e clar că nu mai formează un cuplu: ”Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relaţia noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simţit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă. Nici acum nu ştiu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ştefan, eu n-am ce să îi reproşez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine.”, a precizat ea. Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg