Succesul la succes trage. Staruri despre care puţini ştiu că au relaţii de rudenie

1 shutterstock 748613500 jpg jpeg

Există o mulţime de familii celebre la Hollywood, dar şi staruri care au legături de familie ce ar putea să te surprindă. Pregăteşte-te să fii minţit de aceste vedete cu legături familiale, înainte.

Ştiai că Luke şi Owen Wilson sunt fraţi, că Julia Roberts este mătuşa Emmei Roberts şi că tatăl lui Jaden Smith este Will Smith, dar unele legături de familie dintre vedete sunt ascunse de ochii lumii.

Celebrităţile sunt mereu în centrul atenţiei. Indiferent dacă îşi împărtăşesc viaţa cu milioanele lor de fani pe Instagram, dau interviuri pe covorul roşu sau călătoresc în turnee, se pare că nu ştim totul despre ele. Se pare că există o mulţime de vedete care sunt de fapt rude şi nici măcar nu se ştia despre asta. Imaginează-ţi că staruri ca Emily Blunt, Nicolas Cage, Melanie Griffith au membri ai familiei la fel de renumiţi dacă nu chiar mai cunoscuţi decât ei.

Melanie Griffith şi Dakota Johnson

Melanie Griffith n-a fost niciodată prea timidă în a arăta ceva mai mult în faţa camerelor de filmat.  După 31 de ani, fiica ei cu Don Johnson, Dakota, a arătat, de asemenea, totul pe ecran în primul dintre filmele „50 de umbre ale lui Grey”, care a adus destui bani pentru a da naştere unei continuări. Johnson este de fapt un star la a treia generaţie. La fel ca Jamie Lee Curtis, a cărui mamă Janet Leigh a lucrat cu Alfred Hitchcock în „Psycho”, mama lui Melanie Griffith, Tippi Hedren, a jucat în „Păsările” lui Hitchcock.

Shirley MacLaine şi Warren Beatty

Unele vedete din showbiz provin din aceeaşi familie. Sora mai mare a lui Beatty a devenit şi ea celebră. Cu toate acestea, cei doi nu au lucrat niciodată împreună la Hollywood. „O, nu cred că am fi o echipă bună”, a declarat MacLaine pentru într-un interviu din anul 2016, când a fost întrebat despre o potenţială colaborare.

Stanley Tucci şi Emily Blunt

Când Stanley Tucci şi Emily Blunt au jucat împreună în „Diavolul se îmbracă de la Prada” din 2006, nu ar fi putut să ştie că, doar câţiva ani mai târziu, vor deveni socri. Tucci a cunoscut-o pe sora lui Emily, Felicity Blunt, la nunta lui Emily cu John Krasinski şi s-a înfiripat o iubire. Celălalt cuplu s-a căsătorit în 2012.

Francis Ford Coppola şi Nicolas Cage

Puţini îl ştiu pe Nicolas Cage din rolul minuscul din filmul „Fast Times at Ridgemont High”. Avea doar 17 ani pe atunci şi a apărut sub numele său real, Nicolas Coppola. Unchiul lui Cage este nimeni altul decât producătorul Francis Ford Coppola, dar şi-a schimbat numele profesional, încă în adolescenţă, pentru a-şi crea propriul drum în actorie şi a se feri de acuzaţiile de nepotism.

@shutterstockRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg