Tatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit. El şi Andreea Bălan vor lansa un roman despre violenţă

1 mireasa andreea banlan jpg jpeg

George Burcea, soţul Andreei Bălan, se bucură de o carieră de succes şi de o familie frumoasă, însă viaţa lui a fost marcată de o tragedie, întrucât tatăl lui şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit.

George Burcea a anunţat, în urmă cu câteva zile, că va lansa un roman despre violenţa domestică şi a scos la iveală amănunte dureroase despre familia lui, însă detalii teribile au fost scoase la iveală de presa mondenă.

Se pare că, în urmă cu mulţi ani, Ioan Burcea şi-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuţit, într-un acces de furie. Actorul George Burcea avea trei săptămâni de viaţă când nenorocirea a avut loc.

Dieta fără sport cu care Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme, după două naşteri

”Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent şi nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuţitul, a trecut prin nişte orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte ştim, îl părăsise şi ea. Atunci s-a enervat, s-a dus şi a omorât-o”, au declarat surse pentru Cancan.

Ioan Burcea a intrat la închisoare, şi-a ispăşit pedeapsa, iar în prezent se află în libertate.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre noaptea de Crăciun petrecută în arest: "A început o femeie să cânte un colind sfâşietor”

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violenţa domestică, inspirat din viaţa familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.Recente

Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg