Taţi celebri care şi-au crescut singuri copiii. Zoë şi Lenny Kravitz au o relaţie cu adevărat specială

1 zoe kravitz jpg jpeg

În lumea modernă, există bărbaţi care îşi asumă întreaga responsabiliate pentru creşterea copiilor. Este cazul şi acestor vedete, care au avut grijă de cei mici într-un mod exemplar.

Astăzi, este un lucru obişnuit să întâlneşti mame care îşi cresc copiii, pe cont propriu, mai ales după o despărţire. Din diferite circumstanţe, şi aceste vedete de sex masculin şi-au dorit să le fie aproape copiilor, crescându-i într-un mod minunat. Fie că şi-au dorit să facă doar ei acest lucru, deoarece au considerat că le pot oferi o viaţă mai bună, fie că au făcut-o după un divorţ sau că au făcut-o în urma unor circumstanţe tragice, aceşti bărbaţi sunt de admirat.

Colin Farrell

Actorul Colin Farrell din filmele cunoscute „The Way Back‟, „Alexander‟ şi „Solace‟ are în custodie doi băieţi: pe James Padraig Farrell, în vârstă de 18 ani, şi pe Henry Tadeusz Farrell, în vârstă de 12 ani. Mama lui James este modelul Kim Bordenave, dar relaţia sa cu actorul nu a durat mult. În urma despărţirii, Colin a spus că îşi va îngriji fiul pe viaţă. În 2009, cân Henry s-a născut, Colin s-a despărţit de mama lui, o actriţă de origine poloneză şi, de asemenea, şi-a asumat responsabilitatea pentru creşterea sa.

Citeşte şi: Ce fel de tată e Cristiano Ronaldo şi câţi copii îşi doreşte? Tocmai îşi extinde familia cu gemeni 

Lenny Kravitz

După divoţul de Lisa Bonet, muzicianul Lenny Kravitz şi-a crescut singur fiica, pe Zoë Kravitz. În ciuda faptului că atât Lisa, cât şi Lenny aveau drepturi egale faţă de fiica lor, atunci când Zoë a împlinit vârsta e 11 ani, ea a hotărât să locuiască cu tatăl ei. Astăzi, Zoë (32 de ani) este o actriţă şi un model faimos, este căsătorită şi, adesea, apare alături de tatăl ei, la evenimentele publice.

Citeşte şi: Celebrităţi care au renunţat la cariere pentru a fi mame. Pentru Alicia Keys, celebră pentru hitul „Girl on Fire”, copiii au prioritate

Al Pacino

Actorul Al Pacino este tatăl a trei copii, în ciuda faptului că nu a fost căsătorit niciodată. Fiica sa cea mare, Julie, s-a născut în 1989, iar în anul 2001, actriţa Beverly D’Angelo a născut gemenii Olivia şi Anton. Actriţa şi Pacino s-au despărţit, după câţiva ani de relaţie, însă au reuşit să păstreze custodia comună a copiilor, deoarece Pacino şi-a dorit că ei să petreacă o perioadă egală de timp atât cu tatăl lor, cât şi cu mama lor. De-a lungul timpului, actorul şi-a programat timpul de lucru, pentru a sta cât mai mult cu copiii.

Johnny Depp

Vedeta din „Piraţii din Caraibe‟ are doi copii cu fosta iubită, cântăreaţa Vanessa Paradis, cunoscută pentru hitul „Joe le Taxi‟. Relaţia lor nu a funcţionat, aşa că ei s-au despărţit în anul 2012, după 14 ani de relaţie. Odată cu separarea lor, actorul şi-a asumat rolul de tată singur, iar copiii lui îl adoră: „Tatăl meu este cea mai iubitoare persoană pe care o sunoscu, nu a făcut altceva decât să ne fie tată mie şi frăţiorului meu, cine îl cunoaşte poate spune acelaşi lucru despre el‟, a declarat fiica lui, Lily-Rose, despre actor.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg