Tătici celebri foarte dedicaţi. Topesc inimile admiratoarelor când vorbesc despre copiii lor

2 shutterstock 70789507 jpg jpeg

Artiştii faimoşi sunt puşi pe un piedestal până devin taţi. Ajung să se ocupe de aceleaşi scutece şi întâmpină aceleaşi greutăţi cu copiii precum toţi ceilalţi părinţi. Ei bine, unii dintre ei reuşesc să atragă admiraţia publicului chiar şi în postura de taţi.

Pentru majoritatea dintre noi, aceste vedete sunt cunoscute pentru rolurile lor în filme premiate sau pentru realizările lor. Când vine vorba de viaţa personală, odată ce au devenit taţi, trebuie să se ocupe de schimbarea scutecelor şi de tantrumurile copilului la fel ca noi toţi. Totuşi, unii dintre ei chiar sunt fericiţi s-o facă. Acestea sunt câteva dintre poveştile împărtăşite de tătici celebri care fac să pară mai uşoară meseria de părinte decât este ea de fapt în realitate.

Jude Law

Trebuie să fie obositor să fii tatăl a cinci copii cu vârste între 6 şi 24 de ani, dar actorul Jude Law reuşeşte cumva să facă faţă. O parte din acest management este învăţarea de a renunţa un pic la regulile stricte câteodată. „Sunt încă în mijlocul monitorizării călătoriei prin adolescenţă. Sunt conştient că vrea să-şi deschidă propria cale şi să-şi facă propriile lucruri. Încerc să-i ofer spaţiul pentru a face asta, din cauza dorinţei naturale de a simţi că cineva este individual şi independent de părinţii săi”, a declarat actorul în 2016 despre fiul lui Rafferty, care avea 19 ani pe atunci. Este o parte a vieţii cu care toţi părinţii trebuie să se lupte la un moment dat.

Will Smith

Premiatul actor şi tatăl a trei copii, Will Smith a mărturisit într-un interviu că a aşteptat cu nerăbdare să devină tată încă de la vârsta de 6 ani. Deşi drumul său spre paternitate n-a fost uşor. Prima căsătorie cu Sheree Zampino s-a încheiat cu un divorţ după 3 ani de căsătorie şi naşterea unui prim fiu. Actorul recunoaşte că s-a schimbat mult de-a lungul anilor. Împreună cu Jada Koren Pinkett a simţit că formează cu adevărat o familie şi au avut împreună 2 copii. „Nu avem multe reguli. Este mai multă artă decât ştiinţă şi, ştii, îmi place ceea ce facem!”, i-a spus actorul soţiei sale când a vorbit despre viaţa lor de părinţi.

Orlando Bloom

Actorul este un tată la fel de devotat pe cât s-au aşteptat admiratorii lui. „Nu voi petrece mai mult de două sau trei săptămâni departe de el”, a spus într-un interviu, referindu-se la fiul lui Flynn. Când soţia lui, Miranda Kerr, este plecată în deplasări cu munca ei, el are grijă de Flynn. „Plec la serviciu, ea are grijă de Flynn. Ştiţi cum e, suntem împreună şi facem lucrurile să funcţioneze. Nu suntem convenţionali în nici un fel”, a mărturisit el.

Matthew McConaughey

Este un alt tată celebru care ştia încă de la o vârstă fragedă că vrea să aibă o familie. „Când aveam 8 ani, mi-am dat seama că vreau să fiu tată. Îmi amintesc că mi-am zis, cu mintea mea de 8 ani, că ăsta este succesul în viaţă, să am o familie”, a spus el. Actorul premiat cu Oscar are 3 copii cu soţia sa şi crede cu sinceritate că familia sa este cea mai mare realizare a sa.

David Beckham

Fotbalistul creşte 4 copii împreună cu soţia sa, Victoria. Beckham a fost emoţionat într-o călătorie în Indonezia, când a întâlnit părinţi care îşi cresc copiii în sărăcie. „Există multe emoţii care ne străbat când ne gândim la copiii noştri. Pntru mine şi pentru mulţi tati şi mame cu care am vorbit despre cum este să fii părinte de-a lungul anilor, se rezumă la 2 lucruri: dragoste şi frică. Aceste emoţii ne împing să realizăm mai mult pentru copiii noştri în fiecare zi ”, a spus el.

Ashton Kutcher

Starul şi soţia sa, Mila Kunis, au cucerit milioane de inimi cu abordarea practică a vieţii de părinţi. Vedeta a făcut o petiţie prin care cerea ca locurile de schimbare a scutecelor să fie puse şi în toaletele pentru bărbaţi. „Oricât de nebunesc pare, multe magazine nu oferă tăticilor opţiunea de a schimba scutecele bebeluşilor. Familiile sunt diverse şi este o nedreptate să presupunem că este doar sarcina unei femei să se ocupe de asta”, a scris el.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg