Te machiezi zilnic? Trebuie să iei în considerare aceste sfaturi

1 71756 original jpg jpeg

Machiajul poate fi dăunător pentru piele, mai ales dacă este aplicat zilnic. Dar acest lucru este valabil doar dacă nu este urmat un regim de îngrijire a pielii. Trebuie avuţi în vedere câţiva paşi foarte importanţi pentru menţinerea sănătăţii pielii.

Machiajul este foarte distractiv,deoarece permite schimbarea look-ului în funcţie de starea de spirit. Dar foarte multe femei se limitează la cantitatea de machiaj,pentru că se gândesc la efectul pe care-l poate avea asupra pielii. Dar nu trebuie să se îngrijoreze dacă urmează următoarele sfaturi de îngrijirea pielii.Este foarte important să se urmeze o rutină strică de îngrijire a pielii înainte şi după aplicarea machiajului. De fapt,lipsa regimului de îngrijire este ceea ce duce la afectarea sănătăţii pielii.

Iată care sunt sfaturile de care trebuie să se ţină cont: Curăţarea

Spală-te pe faţă cu atenţie înainte de aplica orice fel de machiaj. Acest lucru ajută la eliminarea sebumului sau murdăriei.

Hidratează

Hidratarea este pasul cheie pentru modul în care machiajul arată. O faţă bine hidratatăajuta ca machiajul să aibă un aspect complet natural.

Demachierea

Nu uita să te demachiezi de fiecare dată,înainte de culcare. Cele mai multe probleme şi afecţiuni ale pielii se dezvoltă atunci când machiajul rămâne pe pielea feţei.

Ser sau ulei facial

Serul sau uleiul facial este foarte important pentru femeile care se machiază zilnic. Acesta va hidrata pielea şi va preveni uscarea ei.

Cremă de noapte

Prin aplicarea cremei de noapte ajuţi la repararea pielii care este afectată în timpul zilei. Acestea includ şi daunele produse de machiaj.

Cremă de zi

Este foarte important să se aplice o cremă hidratantă pe faţă înainte de aplicarea oricărui machiaj. Aceasta o va proteja de factorii din mediu,de soare şi vânt.

Exfoliere

Pentru ca machiajul să fie perfect,este necesară exfoliereapielii. Astfel vor fi eliminate celulele moarte,şi pielea îşi va recăpăta strălucirea.

Cremă de ochi

Zona ochiloreste cea mai sensibilă,de aceea,este necesară acordarea atenţiei în ce priveşte hidratarea. Înainte de aplicare machiajului,nu uita să aplici crema de ochi.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg