Te machiezi zilnic? Trebuie să iei în considerare aceste sfaturi

1 71756 original jpg jpeg

Machiajul poate fi dăunător pentru piele, mai ales dacă este aplicat zilnic. Dar acest lucru este valabil doar dacă nu este urmat un regim de îngrijire a pielii. Trebuie avuţi în vedere câţiva paşi foarte importanţi pentru menţinerea sănătăţii pielii.

Machiajul este foarte distractiv,deoarece permite schimbarea look-ului în funcţie de starea de spirit. Dar foarte multe femei se limitează la cantitatea de machiaj,pentru că se gândesc la efectul pe care-l poate avea asupra pielii. Dar nu trebuie să se îngrijoreze dacă urmează următoarele sfaturi de îngrijirea pielii.Este foarte important să se urmeze o rutină strică de îngrijire a pielii înainte şi după aplicarea machiajului. De fapt,lipsa regimului de îngrijire este ceea ce duce la afectarea sănătăţii pielii.

Iată care sunt sfaturile de care trebuie să se ţină cont: Curăţarea

Spală-te pe faţă cu atenţie înainte de aplica orice fel de machiaj. Acest lucru ajută la eliminarea sebumului sau murdăriei.

Hidratează

Hidratarea este pasul cheie pentru modul în care machiajul arată. O faţă bine hidratatăajuta ca machiajul să aibă un aspect complet natural.

Demachierea

Nu uita să te demachiezi de fiecare dată,înainte de culcare. Cele mai multe probleme şi afecţiuni ale pielii se dezvoltă atunci când machiajul rămâne pe pielea feţei.

Ser sau ulei facial

Serul sau uleiul facial este foarte important pentru femeile care se machiază zilnic. Acesta va hidrata pielea şi va preveni uscarea ei.

Cremă de noapte

Prin aplicarea cremei de noapte ajuţi la repararea pielii care este afectată în timpul zilei. Acestea includ şi daunele produse de machiaj.

Cremă de zi

Este foarte important să se aplice o cremă hidratantă pe faţă înainte de aplicarea oricărui machiaj. Aceasta o va proteja de factorii din mediu,de soare şi vânt.

Exfoliere

Pentru ca machiajul să fie perfect,este necesară exfoliereapielii. Astfel vor fi eliminate celulele moarte,şi pielea îşi va recăpăta strălucirea.

Cremă de ochi

Zona ochiloreste cea mai sensibilă,de aceea,este necesară acordarea atenţiei în ce priveşte hidratarea. Înainte de aplicare machiajului,nu uita să aplici crema de ochi.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg