Ten perfect la tine acasă

1 66349 original jpg jpeg

Chiar dacă ai tenul gras, sensibil, normal sau uscat, există soluţii naturale care vor oferi pielii tale o strălucire aparte. Află ce produse te pot ajuta, fără să fii nevoită să treci pragul saloanelor de înfrumuseţare.

Ulei de măsline pentru hidratare

Este ingredientul care nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică. Studiile au arătat faptul că o piele catifelată încă din tinereţe,are mai puţine şanse să se rideze la vârste mai înaintate. Ideal este să aplici loţiuni hidratante de două ori pe zi,dimineaţa şi seara. O soluţie nu foarte costisitoare şi în acelaşi timp naturală este uleiul de măsline. Este bogat în vitamina E,ceea ce-ţi va asigura un ten fin.

Citeşte şi:

6 secrete ale frumuseţii

Remedii naturale pentru pielea uscată

Iaurtul grecesc te scapă de acnee

Vrei să ai un ten fără cusur la fel ca frumoasele zeiţe greceşti? Atunci prepară o mască din iaurt şi fulgi de ovăz,iar acidul lactic din compoziţia sa va ajuta la îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafaţa pielii. Tenul va rămâne curat,iar acneea va fi doar o amintire neplăcută.

Lămâie pentru mai multă energie

Îţi simţi tenul obosit,fără strălucire şi nici măcar machiajul nu te mai ajută să fii atrăgătoare? Revigorează-ţi pielea cu cu ajutorul unui tratament pe bază de zahăr şi lămâie. Masează-ţi faţa uşor faţa cu acest remediu (în sens circular) şi vei vedea rezultatele în scurt timp.

Puncte negre? Le vine de hac bicarbonatul de sodiu!

Până acum ai optat pentru multe soluţii împotriva punctelor negre,însă niciuna nu ţi-a oferit rezultatele aşteptate. Dacă nu ai încercat tratamentul cu bicarbonat de sodiu,e timpul să o faci. Amestecă-l cu puţină apă şi aplică-l pe zonele cu probleme. Aşteaptă 5 minute şi îndepărtează amestecul cu apă caldă.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg